2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 147 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگر بودم بجای لوبیاپلو قرمه سبزی میذاشتم .. اگر قرمه خوبه بذار سفره رنگی تر میشه و همه پسند هم هست

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

تاپیک بغلی عروس به خواهر شوهرش شام نداد و یه شبم املت پخت همه گفت پاشو از خونش برو بیرون با چه زبونی بگه ناراضیه رفتی خونش میان اینجا به به چهچه میکنن 🤣🤣🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
فدات شم عزیزمی.مهمونی امرخیره ایشالله؟؟

زنده باشی عزیزم 

ب مناسبت بازنشستگی همسرم

دوستاش و همکاراش قراره بيان پیشش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من اگر بودم بجای لوبیاپلو قرمه سبزی میذاشتم .. اگر قرمه خوبه بذار سفره رنگی تر میشه و همه پسند هم هس ...

واقعا همه قرمزن🤣🤣🤣

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!