2777
2789
عنوان

از دیروز شوهرم جنی شده خدا کنه بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدر من اصلا من براش مهم نیستم و نبودم میگم از پدر خیری ندیدم حداثل تو شوهر برام کم نذاشتی والا از خد ...

اخه میدونی باید خانواده دست ما رو بگیره یا خودمون یه فکری به حال خودمون بکنیم خدا دیگه چیکار کنه برا ما😔

اخه میدونی باید خانواده دست ما رو بگیره یا خودمون یه فکری به حال خودمون بکنیم خدا دیگه چیکار کنه برا ...

میگم کاش من دنیا نیومده بودم 

مادر بی فکرم با اینکه پدرم برای خرجی خونه و کفش ولباس بچه ها خیلی کوتاهی میکنه ادم بی فکر بیکار روزی یه بچه ام میاره دعوامون شد اینسری حسابی گفتم من دیگه کاری ندارم خودتون یه دست لباس درست گیرتون نمیاد کم کم بچه هم بیار همین خود ما چه خیری ازتون دیدیم اونا ببینن 

منم اشکم جاریه، یه سکه پارسیان خریدم شوهرم پیامک پولو دید میگه این دزدیه، تو دزدی میکنی ازم

بهش نگفته بودم، خوب به خانوادش پول میده حالا بخوام یه چیزی بخرم میشه دزدی، دلم خونه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
نه بابا با این وضعیت سرمم بره نمیارم من باردار شدم ولی سقط کردم

بخدا دلم میخواد بترکه میگم اگه جدا بشم صد برابر بدتر از اینجاست اون که خودش سه چهار تا بچه قد و نیم قد داره بازم الان حامله است با دوتا داماد برم اونجا یه روز منو بچه هام بیرون میکنن اینا اگه دست به بچه هاش بزنن بعدشم نه بخاری درستی نه کولر به در بخوری نه غذایی نه مهر و محبتی هیچی نمیشه تو اون خونه پیدا کرد بعدم اینجا محبت سوخته رفته ولی رفاه و اسایش بچه هام ردیفه

بره بمیره مگه ادم نیست دو روز که خونه است با زن بچه اش خوش بگذرونه

اینا اینطوری تربیت شدن،،،اینطوری بزرگ شدن.....پدر مادرشون نتونستن راه و رسم درست زندگی کردن،،،،با زنو بچه بر خورد کردن رو بهشون یاد بدن.....هنوز اول راهی،،،بخاطر اعصابو روان بچت به زبون بگیر.....دوتا بله،چشم بگو......عذر میخام،ی جورایی خرش کن...شما با هم دعوا کنید،،این وسط بچت آسیب روحی،روانی میگیره....تو درساش اُفت میکنه....سر کلاس کسل میشه.....حسرت دوستاشوذکه شادن ودخوشحالو میخوره....کلا دلشکسته میشه....شما مادری،قوی هستی ،زندگیتو بدست بگیر

میگم کاش من دنیا نیومده بودم مادر بی فکرم با اینکه پدرم برای خرجی خونه و کفش ولباس بچه ها خیلی کوتاه ...

اره قبول دارم بخدا خانواده خییلی مهمه الان مایی که زود ازدواج کردیم درگیر زندگی و بچه شدیم خانواده ام که داغون نمبشه به عقب برگشت من از بعد عید فکر اینم برم سرکار مسقل بشم حداقل جدا ام نشدم از لحاظ مالی یه خورده دستم باز باشه با بچم برم بیرون بهش خرج کنم شرایطمم محیا شد به جدا شدن فک کنم اگه درست نشده بود شوهرم. شما ام بچه هات بزرگ تر شد یه جایی حتی شده نیمه وقت مشغول شو تا بعد یه راهی پیدا کنی برا این خودت

منم اشکم جاریه، یه سکه پارسیان خریدم شوهرم پیامک پولو دید میگه این دزدیه، تو دزدی میکنی ازمبهش نگفته ...

ها خانواده ها نکه خیلی میخوانشون برای همین میمیرن برای دختر و دوماد اونجا زبون ندارن پیش خودمون زبونی میکشن 

بخدا دلم میخواد بترکه میگم اگه جدا بشم صد برابر بدتر از اینجاست اون که خودش سه چهار تا بچه قد و نیم ...

تازه این عتیقه میگه نینی سایت نرو یه شری میذاره اگه بدونه میام، خب تفریح من چیه، خودش میمونه برج زهرمار،

دخترم صبح قبل مدرسه میگفت مامان جمع کنیم بریم خونه پدربزرگ،  اشکامو دید نتونستم جلو خودمو بگیرم

ها خانواده ها نکه خیلی میخوانشون برای همین میمیرن برای دختر و دوماد اونجا زبون ندارن پیش خودمون زبون ...

شوهرمن انگار شوهر خانواده خودشه، انقد بهشون میرسه، نوبت من میشه شری میذاره خدا لعنتش کنه