2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 147 پست
لوبیا پلو مناسب نیست .همون گوشت چرخ کرده ها را کباب کوبیده درست کن.

عزیزم کوبیده درست کردن سخته منم بلد نیستم اخه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماست بادمجون چجوریه؟؟؟

بادمجون رو کبابی میکنید بعدش پوست میکنید و ساطوری میکنید سیر هم رنده میکنید می‌ریزید تو ماست نعناع خشک و نمک و ی مقدار کم دارچین حسابی هم میزنید و نوش جان میکنید

بجاش رولت بادمجون درست کنید

یبار درست کردم تو یه مهمونی 

کسی نخورد😧

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ببین بخدا ۳ روزه گیرم بخداعصری دسرا درست کردم ظرفا دراوردم از کابینت وسایل سالاد سبزی کمرم درد میکنه

خسته نباشی🥰

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ایشالله همه چی بابببه میل تون بشه عزیزم .حالا این مهمون کی هستش؟

قربونت بشم ابجی عزیزم 

فرداشب

انشاءالله