2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شبا تا دم دمای صبح، شب بیداری

صبح بیدار شدن و صبحانه و ناهار دادن به بچه 

عصر شام پختن و شب سرو شام و درس خوندن با بچه 

تکرار مکررات

این چرخه همینطور ادامه داره یکی دو روز درمیون هم نظافت کلی خونه

کتاب خوندن 

سریال دیدن

آهنگ گوش دادن

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

کتاب خوندن سریال دیدنآهنگ گوش دادن

غذا درست کردن 

مرتب کردن اتاق

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

اول صبح نماز میخوونم بعد میرم برا مباحثه قران و یا حفظ جدید قران 

بعدشم شوهرم میاد و صبحانه و بیدار کردن بچه ها و جمع کردن رختخواب ها و تمیز کردن خونه و گذاشتن نها  بعد از ظهر هم مباحثه و دوبار تمیزکاری و گذاشتن شام 

❤❤❤
شبا تا دم دمای صبح، شب بیداریصبح بیدار شدن و صبحانه و ناهار دادن به بچه عصر شام پختن و شب سرو شام و ...

ینی کلا دوسه ساعت میخابی؟اذیت نمیشی

عیجانم بچهات چندسالشونه؟🥹

ناهار میپزم...لباس میشورم...به درس بچه هام میرسم..شام میپزم...خونه رو تمیز میکنم...در کنارش حمام میک ...

هروز دوش میگیری؟

پوست سرت خشک نمیشه؟ 

چقدر میخابی در طول روز 

من حس میکنم کسیم که بیشتر از همتون میخابم🫡😂

ینی کلا دوسه ساعت میخابی؟اذیت نمیشیعیجانم بچهات چندسالشونه؟🥹

بخدا دیگه کم آوردم مغزم درد میکنه 

نوزاد دارم اون نمی‌خوابد شبا برای همین بیدارم

دوتا بچه مدرسه ای ششم و اول ابتدایی دارم