2777
2789
عنوان

فردا شب کلی مهمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3294 بازدید | 147 پست
لوبیا پلوینی لوبیاچشم بلبلی یالوبیاسبزوو...؟؟؟

لوبیا سبز و گوشت کنجه ای

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به پرپین خانوم حسابی به زحمت افتاده انشالا عالی برگزار بشه و دور همی خوش بگذره

فدات عزیزم خوبی خوشی 

ممنونم

الان ک با سردرد بیدار شدم

😅

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
فدات عزیزم خوبی خوشی ممنونمالان ک با سردرد بیدار شدم😅

قربون تو 💜

من شب قبل مهمومی هام اصلا نمیتونم بخابم از استرس

خانمی فردای مهمونی دستور سوپ جو رو میزاری . منم میخام واسه مهمونام سوپ جو درست کنم . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
صبح و روزت بخیر و شادی عزیزم...لطفا با دل پاکت برای من دعا کن که سخت محتاجم...حس میکنم دعات گیراست💖

سلام عزیز دلم صبحت بخیر گلم

🥺🥺🥺ان‌شاالله حاجتتروا دلت شاد و بهترینها نصیب دل پاکت 

قربون تو 💜من شب قبل مهمومی هام اصلا نمیتونم بخابم از استرسخانمی فردای مهمونی دستور سوپ جو رو میزاری ...

سلام عشقم

من از دیشب یک سر دردی دارم 

دوتا قرص خوردم افاقه نکرده ب چشمم میزنه

اتفاقا ۵ بیدار شدم دوباره چشام بستم تا ۸خوابیدم 

حتما برات میزارم عزیزم ...

باقالی و گوشت و زیتون و دلستر حذف کن چه خبره مگ تو این گرونی ها بریز و ب پاش حیفه

باقالی نداریم تو غذاها

گوشت دارم

زيتون برامون میارن نخریدم

دلستر دیگه گرفتم

همسرم بعد ۳۵ سال بازنشسته شده ..یه دورهمیه یبار تو زندگیه

باقالی نداریم تو غذاهاگوشت دارمزيتون برامون میارن نخریدمدلستر دیگه گرفتمهمسرم بعد ۳۵ سال بازنشسته شد ...

دیگ هرکی ی اعتقادی داره 

من همیشه واس مادرخاهربرادر اینطور بریز ب پاش میکنم  بقیه همون مرغ و نوشابه و سالاد فصل فقط 

غریبه هرچی باشه غریبه اس

دیگ هرکی ی اعتقادی داره من همیشه واس مادرخاهربرادر اینطور بریز ب پاش میکنم بقیه همون مرغ و نوشابه و ...

😊😊😊

سلام عشقممن از دیشب یک سر دردی دارم دوتا قرص خوردم افاقه نکرده ب چشمم میزنهاتفاقا ۵ بیدار شدم دوباره ...

الهی

چرا اخه ؟

آروم کن خودتو . تا شب سرحال باشی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد