2777
2789

همش دعوا الکی حرف میزنه خانواده ام من که به اون بگم منو میزنه اخه این عتیقه از کجا گیر من بدبخت افتاد خدا خیر نده پدرم رو این به ریش من بست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج خیلی مهمه چون تا اخر عمر ادم میخواد زندگی کنه یکیو انتخاب میکنی که تا عمر داری خانوادت باشه ک ...

من خاک برسر ۱۳سالم بود سه تا خواستگار داشتم تو یه هفته که یکیش همین کثافت بود ایتا گفتن قبولش کن درحالی کهومادرم میدونست پسر داییم چقدر دوستم داره منتظره شرایطش جور بشه بیاد خواستگاری گفتم من این نمیخوام گفت پس کی رو میخوایی باید اول اخر عروسی کنی بری

متنفرم ازش بخدا دلم میخواد یهو غیب بشم با بچه هام خاتواده درست درومونی هم ندارم

وای دقیقا منم خانوادم طوری ان اصن نمیتونم به جدا شدن فک کنم اینجام جور دیگه عذاب میکشم گاهی شبا میگم کاش صبح بیدار نشم ولی زندگیه دیگه همینجوری میگذره حال ما فرقی تو روند روزگار نداره 

من خاک برسر ۱۳سالم بود سه تا خواستگار داشتم تو یه هفته که یکیش همین کثافت بود ایتا گفتن قبولش کن درح ...

منم ۱۴ نامزد کردم معمولا ازدواج سن پایین همینه ببین ادم درست درمون نمیاد با یه بچه ۱۳ ۱۴ ساله ازدواج کنه که هیچ کسم اکن موقع اینا رو به ما نگف فقط میخواستن یه جور از شر ما خلاص بشن🥺

خدا بزنه به کمرش باید مثل خر کار کنه خوبه اکه بیکار باشه تو خونه دیونه میشه میفته به جون ما

کلا وقتی مردا بیکار میشن،به پرو پای زنشون میپیچن.....اون هرچی گفت توهیچی نگو......تشویقش کن بیشتر سر کار باشه تا خونه.....

منم ۱۴ نامزد کردم معمولا ازدواج سن پایین همینه ببین ادم درست درمون نمیاد با یه بچه ۱۳ ۱۴ ساله ازدواج ...

پدر من اصلا من براش مهم نیستم و نبودم میگم از پدر خیری ندیدم حداثل تو شوهر برام کم نذاشتی والا از خدا هم گله دارم