2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 98 پست
اگه نیاد هی فیس و افاده بیاد و چسی بیاد برا ادم نهولی اگه هی چسی بیاد اره

قطعا میاد 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من شوهرم تقریبا درآمدش مث پدرم هست . اما اون پسر ک میگم همه رو میخره و مبفروشه ماهی پونصد تا درامدشه ...

خوب عزیزم وقتی در یه حدن که فرقی نداره

در لحظه شاید آدم حسودی کنه ولی دلیلی نداره دائم درگیرش باشی

دیگه شانسش بوده

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شوهرم تقریبا درآمدش مث پدرم هست . اما اون پسر ک میگم همه رو میخره و مبفروشه ماهی پونصد تا درامدشه ...

اولا مردم حرف زیاد میزنن 

کنتر نمیندازه که گلم بشنو وباور نکن 

اگه هم که راست باشه که 

باید اعتراف کنم منو بکشن هم زن همچین فردی نمیشم چون همه چی پول نیست

مهمترین چیز توی زندگی ارامشه

کنار شوهرت که وضع قابل قبولی داره با ارامش زندگی کنید خوشبخت باشی

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
حسودی نداره خب توم با کسی که وضعیت مالی دلخواهتو داشت ازدواج میکردی

خب برای من پیش نیومد با اینکه از همه نظر عالی بودم و الان میگم چرا برای من اینطور موقعیتی نشد 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
متولد ۸۰ تازه ۲۳ سالته یکم صبر میکردی خب شمام خواستگارای پولدار میومدن برات

من هم متولد ۸۰ ام خواستکار خوب نمیادددددد

امسال کیفیتشون هم اومد پایین برای من 

برای همین دارم به متوسط راضی میشم

اره واقعا شاید حسودیم میشد و خودمو مقایسه میکردم

دقیقا خیلی حس بدیه 

حالا کووووو تا بگیردش باوهروخ عقدش کرد اونموقع شاید حسادت میکردم اره

لباس نامزدی هم گرفتن 

نه حسودیم نمیشد چون قطعا موقع انتخاب به همه‌ی جنبه ها فکر کرده بودم که انتخاب کردم و حتما یه چیزی در وجود همسرم میدیدم که وضع مالی متوسطش به چشم نیاد.

البته من متاهل نیستم ولی منطقم چنین چیزی میگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.