2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 97 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله حسودیم میشدحق داری

مرسی جدا بالاخره حق ب منم دادن 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
بخوایم واقع بین باشیم اکثرا تو همون شرایط قرار بگیرن حس حسادتشون گل می‌کنه منکه میدونم حسودیم میشه

اره واقعا ولی الان جواب های فلسفی میدن 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
متاسفم ولی الان نمیشه کاری کرد خودتو سرگرم پیشرفت و زندگیت کن ک ترقی کنین

مچکرم امیدوارم گلم 

خب برای من پیش نیومد با اینکه از همه نظر عالی بودم و الان میگم چرا برای من اینطور موقعیتی نشد

اها متوجه شدم

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)