2777
2789
عنوان

خدایی شما حسودیتون میشد یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 98 پست
معلومه که آره

بالاخره یکی حرف حق زد اینجا ک همه انگار اولاد پیغمبرن

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شوهرم تقریبا درآمدش مث پدرم هست . اما اون پسر ک میگم همه رو میخره و مبفروشه ماهی پونصد تا درامدشه ...

متولد ۸۰ تازه ۲۳ سالته 

یکم صبر میکردی خب شمام خواستگارای پولدار میومدن برات

با کسایی که تاپیک 

من شوهرم تقریبا درآمدش مث پدرم هست . اما اون پسر ک میگم همه رو میخره و مبفروشه ماهی پونصد تا درامدشه ...

شما. اگه تو خانواده پدریت مثه خواهر شوهرت زجر میکشیدی 

شاید همچین خاطرخواهی داشتی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خب عزیزم روز اول با عشق بله رو دادیبه قول خودت تو ناز و نعمت بودی پس اجباری در ازدواجت نبوده

چرا اجبار بود اتفاقا . بعد فوت پدرم و ازدواج مادرم اجبار بود 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
متولد ۸۰ تازه ۲۳ سالته یکم صبر میکردی خب شمام خواستگارای پولدار میومدن برات

والا😹😹مشتاق شوهر و کله از بی ثروتی شوهر 

واقعا‌چرا ملت حسودن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻