2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11760 بازدید | 248 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من کسیو میشناسم که شوهرش به خاطر اخلاق گند خانومش رفته با یه نفر دوست شده و فقط در حد درد دل کرد ...

منم همینو میگم من خودم از هر نظر عالی ام اما مدت خیلی طولانی تو س ک س سرد بودم وحتی اواخر وقتی شوهرم حرفشو میزدم برخورد میکردم وخیانت اتفاق افتاد متاسفانه توجیه خوبی نیست اما علت شد چون شوهر من خیلی خودشو ثابت کرده بود وهیچوقت دنبال زن ودختر مردم نبود وتو این اتفاق هم اون هرزه مدام به پرو پاچش می‌پیچید ومتاسفانه اتفاق افتاد

اخه تاپیکاشو ببین خیلیم خونسرد و ریلکسه

من نمیخوام شناسایی بشم 

از خردادماه فهمیدم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
بی کلاسی بی شخصیتی عزیزم دوست دارم مشکل داری؟تو سایت عمومی نظرتو گفتی همه هم هستن تا حالا خودت رو کس ...

منم تو سایت عمومی نظرمو بهت گفتم مشکلی داری؟؟😂

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

منم از اسم کاربریت خوشم اومد😂الهی شاد باشی که خنده روی لب های ما هم میاری 😍❤️

فدات همچنین تو♥️

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ریپلای کردی توهین کردی توهین شنیدی من به کسی توهین نمیکنم ولی کسی توهین کنی شش تا میزارم روش تحویلش ...

توهین ؟🤣کدوم توهین عزیزم گفتم چه ربطی داره به هیکل و قیافه اگه تو توهین برداشت کردی مشکل خودته 💋

توهین ؟🤣کدوم توهین عزیزم گفتم چه ربطی داره به هیکل و قیافه اگه تو توهین برداشت کردی مشکل خودته 💋

منم گفتم بی شخصبت و داهاتی و بی کلاسی نظرمه عززززیرم 

بوس بوس 

منم ریپلای نکن 

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

منم گفتم بی شخصبت و داهاتی و بی کلاسی نظرمه عززززیرم بوس بوس منم ریپلای نکن

هنوز مغزت خیلی برای اینا کوچولوعه اما قبل از اینکه از کلمه دهاتی برای تحقیر کسی استفاده کنی خب باید بدونی دهاتی یعنی تنوع زیبای لهجه ها و تمدن اصیل و باپرجا البته از آدم بی سواد و حقیری مثل تو انتظار نمیره که این مطالعه هارو داشته باشی و سواد کافی و از اولین نظرت میشه کامل اینو فهمید حالا کی بی شخصیت و بی کلاسه؟من یا…تو☹️؟