2777
2789
عنوان

سریالهای کره ای که ارزش نگاه کردن رادارند

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولد یک زیبا

زیبای حقیقی

من ربات نیستم

همسایه بغلی اکسو

روباه نه دم فصل اول تمام شده ✅️ فصل دوم بعد از قسمت ۵ (فکرکنم) نگا نکردم❌️

خواستگاری تجاری

قهرمان عجیب من 

دو جهان

نظافتچی عزیز من

عشق اول من

با وجود اینکه میدانم

من دیگه به دستورات کوروساکی گوش نمیدم

بلک

عاشق اینم ک ازت متنفر باشم

مبارزه در راهم ( تمام نشده )❌️

لمس

عشق پنهان

پشت لمس تو  

بپر بیرون پسر

تقلید (تازه شروع کردم) 

برو جلو

شیطان من

خانواده استثنائی

آقای ملکه<اپراطوری>

مهتاب نقاشی شده با ابر <خیلی جالب..امپراطوری>

شکارچیان شگفت انگیز دو فصل. 10/10

معلم نیمه شب

پیش به سوی زمان تو

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من شاهزاده زیر شیروانی.دریای آبی.سرنوشت.زیبای حقیقی.برنامه نویس بامزه.بدون سود بدون عشق.آفرین کارت د ...

جدیدا آقای پلانگتون گابلین دکتر روح. غریبه ها.قاضی جهنمی رو میخام ببینم اگه تایم داشتم

خانواده انتخابی 

هری عزیز

وقتی تلفن زنگ می زند 

اینا جدید هستن

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

تاریخ آسادال یا آسدالآقای ملکه قاضی جهنمی وقتی تلفن زنگ میزند

تاریخ آسدال فوق العاده اس

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

۲۵۲۱

هندوانه چشمک زن

تولد دوباره در خانواده پولدار

مامان بد

ام عزیز

زندگی برای عشق

دکتر رمانتیک

پلی لیست بیمارستان

وقتی تلفن زنگ میزند

مرا در خاطرت پیدا کن

آیدی من خوشگل گانگنامه

وکیل دکتر

پدرم عجیبه

چه بر سر خانواده ام آمده

یک بار دیگر

پدر من ازت مراقبت میکنم

برنامه لیگ نخبگان جنگ دانشگاه ها

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦

روباه نه دم 

عزیزترین 

کیمیای روح 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.