ifae مدیر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 2787 عنوان یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره | مشاهده متن کامل بحث + 11772 بازدید | 248 پست همش تو ذهنم این سواله ک چراااااا؟چرا اینکارو کردمن همه چیزو میدونمولی نمیدونم چکارکنم.حتما بخاطرهیکل و قیافه دختر لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_ 1403/10/11 | 16:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farzaneh_gh65 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 894 بیا زودتر تا ننه و بابای نداشتتو بیارم جلوی چشت داهاتی اون دیگه علاف بودن خودتو نشون میده فعلا نمیتونم ترتیبتو بدم میگیری که؟
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 404 اون دیگه علاف بودن خودتو نشون میده فعلا نمیتونم ترتیبتو بدم میگیری که؟ تو رو شوهرت مثل اشغال پرت کرد بیرون خراب 😂خدا بهش رحم کرد که تو حرومی رو نگه نداشت 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 404 اون دیگه علاف بودن خودتو نشون میده فعلا نمیتونم ترتیبتو بدم میگیری که؟ ترتیب ننه تو چی؟ 😂😂😂😂همینی که انقدر از این تاپیک اتیش گرفتی 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
_بچه_آهو_ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 406 اون دیگه علاف بودن خودتو نشون میده فعلا نمیتونم ترتیبتو بدم میگیری که؟ من دو ثانیه ست که چشمم به این تایپیک خورده ،ینده زاده ی روستا هستم ،اسن به قول شما داهاتی بودنم از شعور و انسانیتم و یا احساسات چیزی رو کم نکرد عزیزجان ، شما شهری ،شهرنشین ما داهاتی و هیچی ندون باشه .امان از ما آدما ...امان
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 404 من دو ثانیه ست که چشمم به این تایپیک خورده ،ینده زاده ی روستا هستم ،اسن به قول شما داهاتی بودنم از ش ... اتفاقا داهاتی ها خیلی هم عزیزن ولی ایشون انقدر بی شخصیته که از دیروز صد تا ریپلای کرده منو که چرا از استارتر سوال پرسیدی.. سوالت مسخره ست هی چرت و پرت و فحشولم نمیکنه میگه نی نی یار هم صدا نکن 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
farzaneh_gh65 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 894 من دو ثانیه ست که چشمم به این تایپیک خورده ،ینده زاده ی روستا هستم ،اسن به قول شما داهاتی بودنم از ش ... قربونت برم توجه نکن دعاتی یعنی تنوع لباس زیبایی لهجه میراث فرهنگی تمدن موسیقی شاد یعنی عشق
_بچه_آهو_ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 406 اتفاقا داهاتی ها خیلی هم عزیزن ولی ایشون انقدر بی شخصیته که از دیروز صد تا ریپلای کرده منو که چرا از ... البته من به اشتباه پیام شما رو ریپلای کردم . ببخشید از این بابت .در پناه خدا باشید
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 404 البته من به اشتباه پیام شما رو ریپلای کردم . ببخشید از این بابت .در پناه خدا باشید خواهش میکنم عزیزم 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
_بچه_آهو_ عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 406 قربونت برم توجه نکن دعاتی یعنی تنوع لباس زیبایی لهجه میراث فرهنگی تمدن موسیقی شاد یعنی عشق به فدای محبتتون عزیزِ خوش قلب