2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 248 پست
وتا جایی که من دیدم زنها شروع کننده آن چون هیچ نری جرات نداره به زنی بگه بالا چشت ابرو مگر اینکه زن ...

برخی شون هم برای توجیه و فراموش کردن عشق از دست رفته خیانت می کنند 

که برای فراموش کردن عشق از دست رفته هم اوج فاجعه ست و بازم توجیه خوبی برای خیانت نیست 

هرچند از همسر و دوست شون جدا شده باشند، تا مرحله سوگ طی نشه و کسی رو فراموش نکردند اصلا نباید برند با کسی دیگه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
مگه خانم ها خیانت نمیکنن ؟چه مرد چه زن خیانت خیلی زیاد شده خیلی اینو یه سر دادگاه خانواده بریم متوجه ...

حرف من یه چیز دیگست میگم خیانت توجیه نداره و همیشه کسی که توی رابطه و تاهله باید نسبت به ما تعهد داشته باشه نه یه ادم ناشناس تو کوچه خیابون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا من خودم دارم میبینم تو محیط کاریم خیلی از دخترها با اینکه میبینن مرد متاهلی ولش نمیکنن

وای خدا نگران شدم همسر منم تو محیط کارش پر از دختر زن هست

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
حرف من یه چیز دیگست میگم خیانت توجیه نداره و همیشه کسی که توی رابطه و تاهله باید نسبت به ما تعهد داش ...

دقیقا حرف شما درسته 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
به هیکل نیست اون راحت تر میده دم دستی تره ولی تو گرونی چون شوهرت خودشو در حد تو نمیدونه

ولی من کسیو میشناسم که شوهرش به خاطر اخلاق گند خانومش رفته با یه نفر دوست شده و فقط در حد درد دل کردن همیشه ربطی به هول بودن مرد نداره بعضی موقع ها خود زنا با اخلاقایی که دارن باعث دلسرد شدن شوهرشون میشن البته این قضیه برعکسشم هست

این مردایی که تو خیابون به همه تیکه میندازن حتی به چادری و غیرچادری هم رحم نمیکنن باز تقصیر خود دختر ...

خانم خیانت با تیکه فرق داره ! خیلی فرق داره اگه دل یک زن نخواهد هیچ وقت با یک مرد نمیره تو رابطه چرا اصرار دارید بگید که نه همه زن ها خوب هستند آیا تا امروز تو یک جا کار کردید ؟ دید رفتار زن هارو با مرد متاهل ؟ ببخشید ولی خیلی از زن ها رابطه با مرد متاهل کلاس میدونن

من آنقدر به خودم می‌رسم که هیچ کس نمیرسه کلی هم از همسرم سر هستم همه میگن اما همسرم خیانت کرد با خان ...

چیکارکردی؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

من مردی رو میشناسم ک خیلی موجه،سرشناس،منطقی،مدیر !!! زنی بسیار زیبا خوش قدوبالا فعال اجتماعی همه چیز تمام داره اما ۱۰ساله با یه دختراز دوران مجردیش دوسته( دختره دوستم بود)، چهره دختر معمولی قد کوتاه کلا نسبت ب زن خودش این یک دهم زیبایی و ... رو نداره.جالبه ب دوستم ازاون اول میگفته ک زنم سفیده اروپاییه ولی من زن شیطون و سبزه دوست دارم  از همه جالبتر اینکه خرجی هم براش نمیکرد اما این دختره هم عاشقش بود.خلاصع دنبال ایراد تو خودتون نباشید

خانم خیانت با تیکه فرق داره ! خیلی فرق داره اگه دل یک زن نخواهد هیچ وقت با یک مرد نمیره تو رابطه چرا ...

اره هم کار کردم هم دیدم ولی مردی که سالم باشه و کرم نداشته باشه هیچوقت دست به همچین کارایی نمیزنه

شما اگه شوهر خودت بهت تعهد نداشته باشه از یه زن غریبه توقع داری؟