2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11769 بازدید | 248 پست
آخی بخاطر کلمه آشغال ناراحت شدی باید بگم تو خیلی بالاتر از اینی و آشغال بهش برخورده

اخی تو چی داهاتی 

معلوم نیست از کدوم پست کوهی اومدی اینجا قلاده تو باز گذاشتن اوخیییییی😂😂

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز مغزت خیلی برای اینا کوچولوعه اما قبل از اینکه از کلمه دهاتی برای تحقیر کسی استفاده کنی خب باید ...

ببین از داهاتی نسوز برو یه اب خنک بخور تا اونحایی که سوخته بیش تر از این اتیش نگیره 

دیگه صفتتو گفتم ناراحت شدی

ناراحت نشو جوجه 😂😂😂

منم ریپ نزن چون هر چی لایقت بود رو بهت گفتم برو حالشو ببر 

هنوز مغزت خیلی برای اینا کوچولوعه اما قبل از اینکه از کلمه دهاتی برای تحقیر کسی استفاده کنی خب باید ...

قبل از اینکه از کلمه ی داهاتی و اصالتت اتیش بگیری بهت بگم وقتی توهین میکنی بفهمی یکی هم مثل من صد تا میزاره روش و تحویلت میده 

به تو ربطی نداره که به نظر من میگی خیلی مسخرست نظرت؟  

برای تو نظر گذاشتم؟  

استارتر تاپیکی؟  

پس یاد بگیر دهنتو ببند وگرنه یکی مثل من پیدا میشه حواب توهین رو چهار برابر بهت میده 

حالا فهمیدی که بی کلاس و بی شخصیت  😂😂😂😂

آخی بخاطر کلمه آشغال ناراحت شدی باید بگم تو خیلی بالاتر از اینی و آشغال بهش برخورده

من اصلا ایشون رو ریپلای نکردم یه سوال از استارتر پرسیدم ایشون سه روزه اینجا داره فحش میده 

لطفا بررسی کنید 

@niniyar_5    

من اصلا ایشون رو ریپلای نکردم یه سوال از استارتر پرسیدم ایشون سه روزه اینجا داره فحش میده لطفا بررسی ...

اونی که سوخته ۱۰۰ تا ریپلای کرده خانم آفتابگردون☹️🤣احمق ها معمولا اینکارو میکنن نی نی یار نی نی یار 

فحش ؟فحش در حد من نیست من صبحت میکنم اما تکرار میکنم نجس و احمق هایی مثل تو فحش میبینن 

انقدر نی نی یار رو تگ کن که پشتش قایم شی اما…جوابتو نمیده خوشگل خانوم

اگه هم جوابتو ببینه به نظرم توهین های آشکارتونو میبینه توهین به تمدن اصیل و پابرجا و بعدشم بهت پماد سوختگی میده 

و در آخر من اگه دعاتی بودم بهش افتخار میکردم به هر حال هرکس یه اصالتی داره البته به جز شما تاپیکم دیروز زده شده من ۳ روز بهت توهین کردم 🤣🤣🤣؟خیلی بامزه‌ ای

اونی که سوخته ۱۰۰ تا ریپلای کرده خانم آفتابگردون☹️🤣احمق ها معمولا اینکارو میکنن نی نی یار نی نی یار ...

معلومه کی آتیش گرفته بیچاره ی بدبخت 😂😂

گفتم که من جواب ادم های دهن پاره رو خوب میدم 

کلا تخصص دارم حیوون ها رو ادم میکنم 

هنوز داری از داهاتی اتیش میگیری بدبخت فلک زده ی پشت کوهی 😂😂😂

اره هم از داهاتی بودنت افتخار کن هم از بی اصل و نسب بودنت چون اگه سر سفره ی پدر مادرت بزرگ میشدی تربیتت میکردن 

معلومه کی آتیش گرفته بیچاره ی بدبخت 😂😂گفتم که من جواب ادم های دهن پاره رو خوب میدم کلا تخصص دارم ح ...

اختلال خودشیفتگی و از خودراضی بودن البته اون آدم ها خونسردن اما شما هاری 

من سر سفره درستی بزرگی بزرگ شدم که به اصالت ها احترام میزارم اما شما بهت نمیخوره سر سفره پدر و مادرت بزرگ شدی بیشتر بهت میخوره سر سفره حرومیا بزرگ شدی درست مثل خودت نجاست 

معلومه کی آتیش گرفته بیچاره ی بدبخت 😂😂گفتم که من جواب ادم های دهن پاره رو خوب میدم کلا تخصص دارم ح ...

چرا پاکش کردی؟آخی…

آره من ۳۷ سالمه یه بچه مدرسه ای نیستم که فردا امتحان تاریخ داره پس اینو نگاه کردی 

تحصیلاتت تا سوم راهنماییه درسته؟🤣

از نظر عقلی زیر یک سالی

اختلال خودشیفتگی و از خودراضی بودن البته اون آدم ها خونسردن اما شما هاری من سر سفره درستی بزرگی بزرگ ...

خودشیفتگی و از خودراضی بودن خیلی بهتر از داهاتی بودن و حیوون بودن و بی خانواده بودنه 

حرومی بودن که صفت خانواده ی خودت 

البته تو مگه خانواده داری؟  اصولا پشت کوهی ها از سگ هم کمترن

چرا پاکش کردی؟آخی…آره من ۳۷ سالمه یه بچه مدرسه ای نیستم که فردا امتحان تاریخ داره پس اینو نگاه کردی ...

پاک کردم که ویرایشش کنم گند بزنم به هیکل و خانواده ی نداشتت حیوون جون 

اره بدبخت بیکار و علافی که با این سن نشستی اینجا 

راستی عقب افتاده بودن هم از ویژگی هاته

البته سگ عقب افتاده کم داریما 😂😂

خودشیفتگی و از خودراضی بودن خیلی بهتر از داهاتی بودن و حیوون بودن و بی خانواده بودنه حرومی بودن که ص ...

انقدر دهاتی دهاتی واسه من نکن باید بهت بگم این حرص منو در نمیاره در واقع حقارت رو نشون میده چون من دهاتی نیستم اما این تنها چیزیه که میتونی بگی من به اصالت کار ندارم اما حاضرم پشت کوهی باشمو کارگر افغانی نباشم 

انقدر دهاتی دهاتی واسه من نکن باید بهت بگم این حرص منو در نمیاره در واقع حقارت رو نشون میده چون من د ...

تو از داهاتی بودن اتیش گرفتی 😂😂😂😂

بدبخت کور سیگاری علیل خودت افتخار کردی که داهاتی هستی حالا انکار 

از یه سی و هفت ساله ی علیل بیکار علاف بعیده انقدر کودن باشه که یادش بره چی گفته

پاک کردم که ویرایشش کنم گند بزنم به هیکل و خانواده ی نداشتت حیوون جون اره بدبخت بیکار و علافی که با ...

اگه میخواستی ویرایش کنی خیلی وقت پیش میکردی حتی نمیتونی سن دقیقتو وارد کنی بیکار ؟اگه اونی که تو سایته بیکاره که توهم بیکاری در واقع من یه زن تحصیل کرده ام نه یه آدم بی سواد و یه زن شاغل هنوز زوده واست

شاگردمی💋