2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11772 بازدید | 248 پست
خیلی از خانم ها الان دارن میگن زن گناهی نداره اما من با چشم خودم دیدم که دوستم که شاید بیشتر از نامز ...

💔💔💔

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

عزیزم خیانت شوهرت نباید باعث بشه خودتو دست کم بگیری  مردی که به قول دوستان چشمش ناپاکه  اصلا به شما ربطی نداره  فقط مربوط به ذات خودشه   چه بسا خانمهای بسیار خوش هیکل و زیبا  ولی متاسفانه همسرانشون سرشون به زن و زندگی خودشون نیست  بیرون چشمشون اینور اونوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیانت شوهرت نباید باعث بشه خودتو دست کم بگیری مردی که به قول دوستان چشمش ناپاکه اصلا به شما ...

کاش میتونستم عکس دختره رو بزارم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
این تاپیکت چی میگه ؟؟؟؟؟؟؟

اقا الان یه سر به تاپیکای اسی زدم خیلی مشکوکه😐

این تاپیک ۲ ماه پیششه بعد میگه یک ماهه فهمیدم

دوستان گفتن چرا انقد ریلکسه نگو جریان کلا کشکه😂

خیانت در یک رابطه می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و معمولاً به یک عامل خاص محدود نمی‌شود. ممکن است دلایل عاطفی، روانی، یا حتی مشکلات در ارتباطات بین شما و همسرتان نقش داشته باشند. ظاهر و جذابیت فیزیکی ممکن است یکی از عوامل باشد، اما معمولاً تنها دلیل نیست.

مهم است که به جای سرزنش خود یا دیگران، به دنبال فهمیدن دلایل عمیق‌تر و ریشه‌ای باشید. مشاوره با یک روان‌شناس یا مشاور خانواده می‌تواند به شما کمک کند تا بهتر با این موضوع کنار بیایید و راه‌حل‌های مناسبی برای بهبود وضعیت پیدا کنید.

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
اقا الان یه سر به تاپیکای اسی زدم خیلی مشکوکه😐این تاپیک ۲ ماه پیششه بعد میگه یک ماهه فهمیدمدوستان گ ...

حالا تایم ماجرا مهم نیستا

یه درصد واقعی باشه چی؟ دلش میشکنه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨