من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دقیقا تا دوسر طناب کشیده نشه مسابقه طناب کشی ادامه پیدا نمی کنه یک طرفش رو مرد خیانت کار باید بکشه ی ...
وتا جایی که من دیدم زنها شروع کننده آن چون هیچ نری جرات نداره به زنی بگه بالا چشت ابرو مگر اینکه زن عمدی یا غیر عمدی نخ بده اون مردی که شروع کننده اس دیگه خیلی هول وهرزه ولاشی وبی عقله و کم کم پیدا میشه
عزیزم من خواستگارسابقم هنوزبهم پیام میده وزنگ میزنهخانمش خیلی هم ازمن قشنگتره چه ربطی داره آخه شخصیت ...
کاش شما از همه جا بلاکش کنی
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
برفرض زنه پیشنهاد بدهمرد متاهل و خیرسرش متعهد که اسم یکی تو شناسنامش هست چرا باید با سر قبول کنهکرم ...
در اصل اون مرده که پای سند ازدواج و امضا کرده و تعهد داده و موظفه پای حرفش بمونه
نفر سوم نقشش فقط یه لاشخور و ته مونده خوره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم