2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11778 بازدید | 248 پست
مگه دروغ میگم اون هرزه ای که با مرد متاهل میپره بی ارزش ودم دستیه ارزونه مفتهگاهی مردا از بی اعتماد ...

اکثر وقتا همین مردای اشغال خودشونو مجرد جا میزنن بعدم تو جامعه همه جور ادمی هست اونی که باید به ما تعهد داشته باشه وظیفشو تعهدشو حفظ کنه وگرنه دخترای مردم که تعهدی درقبال ما ندارن 

کی گفته جنیفر وشکیرا معمولی ان

نه استارتر میگه من معمولی ام و برای همین لابد بهم خیانت شده

میگم مگه جنیفر و شکیرا هم معمولی بودن ؟چرا به اینا هم خیانت شده

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاقش تعقیر نکرده

میگم ک خیلی شاد تر شده

ولی چون نمیدونه من میدونم

با من مثل قبلِ حتی هروقت میزنگم جواب میده

حس میکنم دختره میدونه متاهله

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ببخشید ها ولی خیلی از زن ها به مرد پیشنهاد میدن! و خیلی از زن ها میدونن که مرد مقابلشون زن بچه داره ...

خب بدن منم بیرون میرم شده بهم شماره بدن دلیل میشه خیانت کنم؟نه والا

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

مگه دروغ میگم اون هرزه ای که با مرد متاهل میپره بی ارزش ودم دستیه ارزونه مفتهگاهی مردا از بی اعتماد ...

دقیقا تا دوسر طناب کشیده نشه مسابقه طناب کشی ادامه پیدا نمی کنه 

یک طرفش رو مرد خیانت کار باید بکشه یک طرفش هم یک آدم بی رحم به هم جنس 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
حتما کاری از دست اسی بر نمیادحتما مجبور به تحمله

اره من دونفر توی نزدیکام هستن ک با خیانت همسر خیلی راحت کنار امدن و دارن خیلی خوب زندگی میکنن 

فقط یکیشون از شوهرش تعهد گرفت اون یکی هم ک میگه هر غلطی میکنه بکنه 

ببخشید ها ولی خیلی از زن ها به مرد پیشنهاد میدن! و خیلی از زن ها میدونن که مرد مقابلشون زن بچه داره ...

دقیقا 

من خودم دارم میبینم تو محیط کاریم 

خیلی از دخترها با اینکه میبینن مرد متاهلی ولش نمیکنن

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

برفرض زنه پیشنهاد بده

مرد متاهل و خیرسرش متعهد که اسم یکی تو شناسنامش هست چرا باید با سر قبول کنه

کرم از خود درخته عزیزم

به قد و هیکل نیست یه خانمیه میشناسم قد بلند هیکل خوب به خودش بیست چاری میرسه از ژل و عمل و .. اجتماع ...

اینجور مردا هرز و هوسبازن و هر زنی ببین میخوان خودشونو روی زنای دورشون تخلیه کنن از همه زنای دورشون سواستفاده میکنن 

خب بدن منم بیرون میرم شده بهم شماره بدن دلیل میشه خیانت کنم؟نه والا

پس مطمعن باشید اون زن یک مشکلی داره که می‌ره زندگی یک زن بهم می ریزه ! وقتی زن ها به خودشون رحم نمیکنن انتظاری داری یک مرد به زن رحم کنه ؟

😑وایی من یک دوستی داشتم با مرد های زن دار دوست میشد بعد می‌گفت خیلی از مرد ها از زن هایشون راضی هست ...

زنشون رو دوست دارن اما تنوع هم میخواند

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
اره من دونفر توی نزدیکام هستن ک با خیانت همسر خیلی راحت کنار امدن و دارن خیلی خوب زندگی میکنن فقط یک ...

خی خواهر ما از دل کسی که خبر نداریم

حتما دلایلی داره کارشون

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

میگم ک خیلی شاد تر شدهولی چون نمیدونه من میدونمبا من مثل قبلِ حتی هروقت میزنگم جواب میدهحس میکنم دخت ...

آخه اکثرا یاخیلی مهربونتر از قبل میشن یا سرد میشن ...انقد تابلو میشن