2777
2789
عنوان

یکماهه فهمیدم شوهرم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 11778 بازدید | 248 پست
پس مطمعن باشید اون زن یک مشکلی داره که می‌ره زندگی یک زن بهم می ریزه ! وقتی زن ها به خودشون رحم نمیک ...

شما چرا دوهزاریت کجه ؟من از شوهرم توقع دارم بهم متعهد باشه نه تمااام زنان جهان..چرا انقدر عادی سازی میکنید خیانت مردو؟

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

توجیحات الکی مردا خدای اعتماد بسقفن حتی اون کوتوله های زشت و کچلشون الکی کارای زشت و کثیف مردار توجی ...

برای من وزندگی من این اتفاق افتاد ومن از طریق حرفای شوهرم فهمیدم که چقدر در مقابل من احساس ضعف میکرده وکم کم با روانشناس که صحبت کردم جمله هایی گفت که فهمیدم واقعا این قضیه وجود داره

مردها اگر اعتماد به نفسم نداشته باشن به رو خودشون هرگز نمیارن ما زنها به رومیاریم ومدام از خودمون ایراد میگیریم فرق ما اینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برفرض زنه پیشنهاد بدهمرد متاهل و خیرسرش متعهد که اسم یکی تو شناسنامش هست چرا باید با سر قبول کنهکرم ...

من نامزد دارم عزیزم ! دوست خودم داشت به نامزد من نخ میداد من نمیگم مشکل از مرد نیست ولی نصفی از خیانت ها بخاطر خود زن ها هست 

آخه اکثرا یاخیلی مهربونتر از قبل میشن یا سرد میشن ...انقد تابلو میشن

اینو میدونم ک تلاششو میکنه که من نفهمم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
میگم ک خیلی شاد تر شدهولی چون نمیدونه من میدونمبا من مثل قبلِ حتی هروقت میزنگم جواب میدهحس میکنم دخت ...

بآور نمیکنم تاپیکتو اینقدر ریلکسی همزمان یه تاپیک دیگه زدی تو اون داری کامنت میذاری میخندی

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
اره من دونفر توی نزدیکام هستن ک با خیانت همسر خیلی راحت کنار امدن و دارن خیلی خوب زندگی میکنن فقط یک ...

شوهرم میگه نگاه مرداخیانت کار به زنی که راحت خیانت مردو میبخشه دوحالته یا میگه زنم پولپرست و پولیه و بخاطر پول میبخشه یا مرد فکر میکنه زن هم خودش خیانت کاره یا ممکنه خیانت کنه که براحتی خیانت مردو میبخشه و زن از چشم‌مرد میوفته و مرد بارها خیانت‌میکنه چون میگه زنم خووپدش مشکل داره راحت میبخشه بعد خیانت حامله هم میشه چرا خیانت نکنم وقتی زنم بهم جایزه میده

خیانت رو به خودتون ربط ندید ذات طرف کثیفه تو خودتو دست کم میگیری؟!

اونه که کمه پست تر از اونم کسیه که وقتی متاهله باهاشه 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

اکثر وقتا همین مردای اشغال خودشونو مجرد جا میزنن بعدم تو جامعه همه جور ادمی هست اونی که باید به ما ت ...

درسته ولی نمیشه یکی لخت بره تو خیابون بگه بقیه نگا نکنن

واین هم به شدت باور دارم تا زنی نخ نده چه عمدی چه غیر عمد هیچ نری جرات نداره بگه بالا چشت ابرو

حداقل دور واطرافم بارها دیدم زنها شروع کننده بودن

به خاطر هیکل و چهره‌ی زیبا نیست به خاطر ذات خراب و خائنه عزیزم. 

معلومه که همیشه زیباتر و خوش اندام تر وجود داره ولی مهم اینه یکی با همه‌ی نقص هات به تو متعهد باشه.

تو چیزی کم نداشتی منتهی همسرت وفادار نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.