توجیحات الکی مردا خدای اعتماد بسقفن حتی اون کوتوله های زشت و کچلشون الکی کارای زشت و کثیف مردار توجی ...
برای من وزندگی من این اتفاق افتاد ومن از طریق حرفای شوهرم فهمیدم که چقدر در مقابل من احساس ضعف میکرده وکم کم با روانشناس که صحبت کردم جمله هایی گفت که فهمیدم واقعا این قضیه وجود داره
مردها اگر اعتماد به نفسم نداشته باشن به رو خودشون هرگز نمیارن ما زنها به رومیاریم ومدام از خودمون ایراد میگیریم فرق ما اینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من دونفر توی نزدیکام هستن ک با خیانت همسر خیلی راحت کنار امدن و دارن خیلی خوب زندگی میکنن فقط یک ...
شوهرم میگه نگاه مرداخیانت کار به زنی که راحت خیانت مردو میبخشه دوحالته یا میگه زنم پولپرست و پولیه و بخاطر پول میبخشه یا مرد فکر میکنه زن هم خودش خیانت کاره یا ممکنه خیانت کنه که براحتی خیانت مردو میبخشه و زن از چشممرد میوفته و مرد بارها خیانتمیکنه چون میگه زنم خووپدش مشکل داره راحت میبخشه بعد خیانت حامله هم میشه چرا خیانت نکنم وقتی زنم بهم جایزه میده
به خاطر هیکل و چهرهی زیبا نیست به خاطر ذات خراب و خائنه عزیزم.
معلومه که همیشه زیباتر و خوش اندام تر وجود داره ولی مهم اینه یکی با همهی نقص هات به تو متعهد باشه.
تو چیزی کم نداشتی منتهی همسرت وفادار نیست.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.