2777
2789
عنوان

نمیدونم دخترداییم چی داره که اینقد خواستگار میاد براش و ناز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 76 پست
دقیقا ویدا جوان خوشگله علت خاستگارای خوبش همینه

آره خیلی خوشگله 

تازه معلم هم هس دیگه چی بهتر 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کاش اگه این خواستگار به دلش نشسته به خاطر یه فانتزی غیرمنطقی رد نکنه همیشه طرف مقابل به دل آدم نمیشی ...

امیدوارممم بله بده ،خودم دلم عروسی و قر میخواد

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر معلم بودنش نیست نه اینکه کلا بی تاثیر باشه اما بیشتر به خاطر دامنه ارتباطی خانوادش و سر شناس بودن پدرشه،منم معلمم ولی چون از اول خانوادمون بدون رفت و آمد بودن کسی تا حالا خواستگاریم نیومده

کی گفته؟؟؟ چرا تهمت میزنید و قضاوت میکنید!!!من شوهر ندارمخودم ماشین دارم و خونه دارمدرآمد دارم و از ...

پس شما هم نمیتونی دختردایی منو قضاوت کنی

اونم دستش تو جیب خودشه و مستقله به تک تک ارزوهاشم میرسه 

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

معلمی کم چیزی نیست 🤭

🥴🥴

به خاطر معلمی نیست، به خاطر سرشناس بودن پدرش و چهرش هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
والا چیز تاپی هم نیس

این نظر شماست😍❤

به نظر شما چه چیزی تاپه؟🤔

شما چی دارین؟

استارتر با احترام یه نقد دارم ازت

شما خودت میگی نمیدونم دخترداییم چی داره که اینجوری ناز میکنه فلان

بعد هرکدوم از ما یچیز میگیم فورا میگی نه بنده خدا اینجوری اونجوری؟

نکنه مثل این تاپیکایی که میگن دوستم گفته توعم خوده دخترداییه هستی و میخوای واکنش اطرافیان ببینی

یکم با خودت روشن شو عزیزم 

بعد بیا نظرخواهی

با احترام

یه دختر خوب😂😍
پس شما هم نمیتونی دختردایی منو قضاوت کنیاونم دستش تو جیب خودشه و مستقله به تک تک ارزوهاشم میرسه

خب این تو شرح تاپیک نبود

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اسی فهمیدی علتشو یا بازم بگیم😁

😂😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
استارتر با احترام یه نقد دارم ازتشما خودت میگی نمیدونم دخترداییم چی داره که اینجوری ناز میکنه فلانبع ...

منم همین فکرو کردم انگار خودش دختردایی هست 😄

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
استارتر با احترام یه نقد دارم ازتشما خودت میگی نمیدونم دخترداییم چی داره که اینجوری ناز میکنه فلانبع ...

ن خب اون طفلی نمیدونه من براش تاپیک زدم

برا همین وجدان درد مییکرم غریبه ها چیزی بش بگن

بعد من لحنم این مدلیه همه بد برداشت میکنن واقعا منظور خاصی ندارم و بارها تو تاپیکام گفتم