2777
2789
عنوان

نمیدونم دخترداییم چی داره که اینقد خواستگار میاد براش و ناز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا  خواهر  منم  رد میکنه  ولی  کیس  خاصی  مد نظرش  نیست  میگه  الان  نمیخوام

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پول مفت ، پول شوهر ایندش البته اگ بهش بله بدهشما هم داری پول مفت میخوری و میپوشی دیگه😀این به اون در

کی گفته؟؟؟ چرا تهمت میزنید و قضاوت میکنید!!!

من شوهر ندارم

خودم ماشین دارم و خونه دارم

درآمد دارم و از درآمد خودم استفاده میکنم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

هرچقدر پدرو مادر به فرزندشون بیشتر ارزش بدن و بهش بال و پر بدن کیس های خیلی زیادتری صف میکشن براشون

اره خیلیی داییم ناز بارش اورده😁

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

کاش اگه این خواستگار به دلش نشسته به خاطر یه فانتزی غیرمنطقی رد نکنه 

همیشه طرف مقابل به دل آدم نمیشینه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
حالا چن سالشه ک آنقدر پزش بالاست چه افتخاراتی داره بجز معلمی...

معلمی کم چیزی نیست 🤭

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯