2777
2789
عنوان

من با فرهنگم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 115 پست
من با فرهنگ، وقتی یکی دروغ میده و میدونم دروغ داره میده، نمیزنم دهنشو سرویس کنم من با فرهنگم وقتی یک ...

افرین به شما 🤍🙏🏻🙏🏻

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با فرهنگم 

اگه اشتباهی از من سر بزنه به راحتی عذرخواهی میکنم و به فکر جبرانش هستم

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کسی چیزی برای خودش یا خونش خریده، با اینکه نپسندیدم. اما میگم مبارکت باشه، خیلی قشنگه

اگر جایی مهمان بودم تا جایی که امکانش باشه، کمک میزبان میکنم (گناه نکرده که ارزش قائل شده و دعوتم کرده) 

من با فرهنگم چون بچمو خونه ی مردم ول نمیکنم به امان خدا که همه جا رو به هم بریزه و لال مونی بگیرم و ...

من با فرهنگم 

بچمو نمیزارم خونه هر کسی بخوابه👌🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با فرهنگم،وقتی واسه کسی کاری میکنم توی روش نمیزنم

من با فرهنگم،وقتی میرم خونه کسی توی مسائلش دخالت نمیکنم

من با فرهنگم،عقایدم رو به زور به بقیه تحمیل نمیکنم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

من با فرهنگم

با همه چیز شوخی نمیکنم

و هیچکس رو به هیچ دلیل مسخره نمیکنم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اولیش مهرطلبی و تظاهره فرهنگ نیست ظاهر ساز و دورو نباش

اولش فکر کردم راجب ی مورد دیگ از حرفام گفتین دورو گ تظاهره برای همین نظرمو راجب اون مورد براتون گفتم  عذر میخوام 

الان متوجه شدم شما منظورتون مورد اولیه گفته هام بود، اولیه که گفتم طرف دروغ میده رو بیشتر برای شوخی گفتم ولی جدی یکی دروغ بده از قیافم و کنایه بهش میرسونم میفهمم الکی. میگی، دومیشم جز آداب معاشرته برام وقتی یکی باهم حرف میزنه حس بدی دارم اگ نشون ندم من مشتاق حرف زدنشم انگار ذوقشو کور کردم، فکر نمی‌کنم دورویی باشه

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
بکسی زل نمیزنم از ادما و دوست و رفیق سمی دوری میکنمتو کار کسی دخالت نمیکنمخودشیفته نیستم مدام بگم فل ...

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻👌🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با فرهنگم و پشت سر کسی حرف نمی‌زنم و اگر جایی پشت سر کسی حرف بزنن نمیزارم ادامه بدن

من با فرهنگم و مخالف دعوا های قومیتی هستم

من با فرهنگم و حق دخالت تو پوشش یکی دیگه رو ندارم و این کار رو نمی‌کنم 

من با فرهنگم و مخالف تمسخر دیگرانم و حق این کار رو ندارم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من بافرهنگم همیشه تا جایی که بشه عصبانی نمیشم ولی اگرم با کسی بحثم شد حتی اگه اون مقصر باشه من واسه ...

اولیش درست نیست

اونجوری شخصی که مقصره یاد میگیره هیچ وقت معذرت خواهی نکنه

کاربری دست 27 نفر میباشد    
من بافرهنگم کسی رو میبینم لاغر شده یا چاق شده بهش نمیگم واااای چقد چاق / لاغر شدیخودش کور که نیست

تا کسی از من نظر نخواست،راجبش نظر نمیدم🤍👌🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بافرهنگم، کاری نمیکنم صدای اگزوز ماشینم ملتو بیچاره کنه.

توی کوچه‌ها گاز نمیدم. بوق الکی پشت چراغ قرمز نمیزنم. وقتی کسی داره ازم سبقت می‌گیره، یهو سرعتمو زیاد نمیکنم.

توی بی‌آر‌تی تا بتونم جلوتر میرم و نمی‌چسبم به در.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من بافرهنگم و به نحوه‌ی پوشش ، خوراک و کلا سبک زندگی دیگران ایراد نمیگیرم و در موردش نظر نمیدم.من با ...

افرین عزیزم👌🏼🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ازت راجب اینکه چقدر حقوق میگیری 

چرا جدا شدی...

کلا سوال های خصوصی پرسیدن 

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.