2777
2789
عنوان

من با فرهنگم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 115 پست

من با فرهنگم سوالات اضافه نمیپرسم

مثلا اومدی مهمونی بچتو پیش کی گزاشتی

شوهرت کجاست

تنهایی چیکار میکنی

اینا رو که اصلا

حتی سوالای عادی

چرا دیر اومدی و... هم نمیپرسم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من بافرهنگ خونه کسی رفتم یواشکی خونه واسباب وسایلشو دید نمی زنم من بل فرهنگمون زیادی سرمو توخونه ز ...

این یه نکته خیلی خوبی از فرهنگه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبل باشگاه دوش میگیرم، مام و ادکلن میزنمبدون اطلاع جایی نمیرم قد وزن و حقوق کسیو نمیپرسم

بد دهنی نمیکنم و شان زنانه خودمو زیر سوال نمیبرم🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با فرهنگم

از قیافه و اندام کسی ایراد نمیگیرم چون دست ما نیست

از خانواده کسی ایراد نمیگیرم

بدون دلیل عشق می وزم تا احساس با ارزش بودن کنن

تو زندگی خصوصی دیگران دخالت نمیکنم

من با فرهنگم 

با پوشش مخصوص هر مکان اونجا حضور پیدا میکنم 

کفش و دندونام همیشه حواسم هست تمیز باشه 

اگه کسی در صحبت کردن با من معذب هست رعایت میکنم و صحبت رو کوتاه میکنم  

صبح اول صبح ادکلن تند نمیزنم ملت خفه شن 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من با فرهنگم تو زندگی دیگران دخالت نمیکنم ازشون رتبه کنکور نمیپرسم ازشون نمیپرسم درامدتون چقدره یا کی ازدواج میکنید.

سرم تو زندگی دیگران نیست آمار کسیو در نمیارم، به اعتقادات دیگران تو هین نمیکنم .و ظاهر کسیو مسخره نمیکنم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

من با فرهنگم اشغالمو تو خیابون نمیریزم،بچه رو بدون اجازه ی مادرش نمیبوسم،به کسی نمیگم ازدواج کن یا ب ...

درود بر شما عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با فرهنگم

وقتی خونه همسایه میرم بچه هامو به امان خدا ول نمیکنم تا کثیف کاری کنن . و وسیله هارو خراب کنن..

من با فرهنگم

وقتی تو یه ساختمون زندگی میکنم اصلا اجازه نمیدم صدای شبانه خودم و شوهرم تا طبقه بالا یا پایین بره ..

از همسایه شانس نیاوردیم😑