2777
2789

و هم اتفاقات خوب برای اون بیفته

داداشم خیلی نیازمند دعا های زیباتونه 

امیدم بهترین ها رو برات ارزو میکنم 

منم برای همه شما ها و ازجمله امید زیارت عاشورا میخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی♥️

به حق تماااااااام شهدا خیر دنیا و اخرت رو نصیب برادر استاتر کن🌸

الهی♥️

این پسر رو به جای برسون‌که امید زندگی خیلیها بشه و دستگیر مردم باشه 🌸

الهی♥️

۱۲۰ سال عمر با عزت بهش بده 🌸

الهی♥️

چناااااااان کن سرانجام کار تو‌خوشنود باشی و‌ما رستگار🌸

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

انشالله حاجت روا بشهبرای داداش منم دعا کن تازه یه کاری راه انداختهچندبار ورشکست شده

انشالله که کارو بارش هر روز بهتر و پربار تر از دیروز الهی هیچ وقت شمای خواهر و خانواده محترمت شکستو تو زندگی هیچ کدومتون از جمله داداشت دیگه نبینی

انشالله که کارو بارش هر روز بهتر و پربار تر از دیروز الهی هیچ وقت شمای خواهر و خانواده محترمت شکستو ...

انشالله

به برکت این ماه پرخیروبرکت  و مولود کعبه 

برای برادر شما هم خوشی و خیر پیش بیاد و بهترین ها براش رقم بخوره 

الهی♥️به حق تماااااااام شهدا خیر دنیا و اخرت رو نصیب برادر استاتر کن🌸الهی♥️این پسر رو به جای برسون‌ ...

الهی امین 

و از خدا میخوام تمام این دعاهای زییایی که در حق داداشم کردی خدا هزار برابرشو به تو و خانوادی محترمتو داداشات برگردونه انشالله 

سر صبحی خیلی حالمو خوب کردی مرسی❤💐

الهی امین و از خدا میخوام تمام این دعاهای زییایی که در حق داداشم کردی خدا هزار برابرشو به تو و خانوا ...

فدای شما💝

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️