2777
2789
عنوان

من با فرهنگم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 115 پست
اگر کسی چیزی برای خودش یا خونش خریده، با اینکه نپسندیدم. اما میگم مبارکت باشه، خیلی قشنگهاگر جایی مه ...

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با فرهنگم و پشت سر کسی حرف نمی‌زنم و اگر جایی پشت سر کسی حرف بزنن نمیزارم ادامه بدنمن با فرهنگم و ...

مرسی از فرهنگ و اصالت شما🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خییلی ممنونمشما لطف دارید🤍🤍🌱تک تکشو تجربه کرده بودم و برام زیادی تلخ بودن

امیدوارم همه مرد ها و زن های کشورمو در نهایت فرهنگ و اصالت و شخصیت بیینم و افتخار کنم🤍

هر چند که اکثرا آدم های با شخصیتی هستن و جمع نمیبندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اولش فکر کردم راجب ی مورد دیگ از حرفام گفتین دورو گ تظاهره برای همین نظرمو راجب اون مورد براتون گفتم ...

نه عزیرم فقط اولی و گفتم دروغگو رو باید بروش اورد وگرنه دروغ تو جامعه ترویج پیدا میکنه بیشتر از قبل

پس شما فرهنگ رو به چی میشناسی؟همیناست که دست تو دست هم میزاره و شخصیت ادمو تکمیل میکنه

الان کسی اینارو رعایت کنه بهش میگین با فرهنگ؟

فرهنگ مجموعه ای از رفتاراس 

یک دوتا رفتار اونم ابتدایییی ترین چیزیها نیست کسی که اینارو رعایت نکرد باید به شخصیتش شک کنی 

در صورتی که ممکنه کسی هردوتاشو داشته باشه ولی بی فرهنگ باشه پس اینا دلیل بر بافرهنگ بودن نیس

‌‌‌

الان کسی اینارو رعایت کنه بهش میگین با فرهنگ؟فرهنگ مجموعه ای از رفتاراس یک دوتا رفتار اونم ابتدایییی ...

خیلیا هستن که همین رفتار های جزییاتی رو بلد نیستن

و من وظیفه دونستم یه تاپیک مثبت بزارم که چهار تا چیز یاد بگیریم و شخصیتمونو کامل تر کنیم

هر کی یه نظری داره

نظر شما هم محترمه🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه بافرهنگمدرامد کسیو نمیپرسم.بچه دار نشدن چراشو نمیپرسم.فضولی تو کار کسی نمیکنم.قضاوت و تهمت نمی ...

باریکلا 🤍👌🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه ۳ ۴ تا رفتاری که به نظرت فرهنگ بالا رو میرسونه عنوان کنی؟

آشغال نریختن🤣🤣🤣

ببین عزیزم نظر من این نبود که اونایی که گفت بدن

نه خوبن 

ولی احساس میکنم فرهنگ گسترده تر از ۴ عدد رفتاره

کلا بهترین دفتار هارو هم که عنوان کنم بازم بنظرم فرهنگ نیست

پسندیده تر اینه که کسی که از هر لحاظ حداکثر خودش بود رو بافرهنگ در نظر بگیریم

‌‌‌