2777
2789
عنوان

💐🤵🏻هیچ وقت خواستگار به این خوشگلی نداشتم٫ اما قبول نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار خیلی خوبی کردی. نکات منفی زیادی داره. سن. داشتن حیون خونگی که ممکنه برای بعضیا خط قرمز باشه و. سیگار... اصلا ظاهر رو اولویت قرار ندید موارد دیگه خیییلی مهم تر. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

منم خواهرم ۳سال پیش رفته بود نانوایی سر صف نانوایی ی پیرزنی از خواهرم منو خواستگاری کرد خواهرم با آنکه جوانه  شماره خودشو حفظ نداره ن خودکاری داشت ن موبایلی ک شماره پیرزنه رو یادداشت کنه اومد خونه ب برادرم گفت با نشونه هایی ک داد برادرم شناختش و از قضا فامیل دور از آب دراومد میشد مادر زندایی زن برادرم حالا ک بگذریم وقتی زن برادرم فهمید خرابش کرد و اجازه نداد حتی بیان خونه 

ولی بعد ی مدتی با برادرم رفته بودم داروخونه ی آقا پسر مرتب تروتمیز و خوشگل با برادرم احوال پرسی کرد بعد بمن گفت زینب میدونی این کیه همونی ک مادرش سر نونوایی ازت خواستگاری کرد 

من😍ولی تو دلم گفتم خدایا شکرت که نیومد این حیفه واسه من 

چقد خوشگله باید ی زن ناز گیرش بیاد ن من

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

منم خواهرم ۳سال پیش رفته بود نانوایی سر صف نانوایی ی پیرزنی از خواهرم منو خواستگاری کرد خواهرم با آن ...

خواهرم با آنکه ۳۷سالش بود خواهرم اون موقع و الان ۴۰سالشه نمیدونم چرا شمارشو حفظ نیست

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چرا خودت رو لایق نمیدونی!

نمیدونی بخدا من تو خیابون دیدم پسررو خیلی خوشگل بود مرتب و اتو کشیده 

حالا منم خیلی ب ظاهرم میرسم سعی میکنم لباسم تمیز و اتو کشیده باشه ولی اون زیبا  بود و من زیبا نیستم با خودم ک رودربایسی ندارم عشق دلم