2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 94 پست
ممنون ازت😍والا برای ای وی اف گفتن فقط جنین اهدایی نظر همسرم این بود مسیر آی یو آی رو بریم

همسرت رو تقویت کن سه ماهی بعد برو شاید خدا کمک کرد وبهتر شد تونستین ازش اسپرم بگیرین

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا ازدواج کردی . خواهشا بچه نیار . گناه داره

یعنی چی چرا ازدواج کردی

مگه چون دوقطبی هست قراره تنها بمونه حرفایی میزنین ادم شاخ درمیاره

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
حرکت چطورشما چطور باردارشدی

یادم نیست کلا همه چیش پایین بود راستش همسرم هنوز درمان شروع نکرده بود چهل روز زیارت عاشورا میخوندم برای حضرت علی اصغر همزمان از گوشیم صوت روضشونو میذاشتم پخش بشه با یبار فردای چهلمین روز ازمایشم مثبت شد البته من محرم شیر هم پخش کرده بودم 

ولی همسرم زیر نظر طب سنتی درمانو شروع کرد هنوز ازمایش نداده

خودم میدونم تازه یکساله بزور دارو به ثبات رسیدم ماهی ۱۴۰۰ خرج روانپزشک و تراپیستمه ازدواجمون سنتی بو ...

من میدونمدچه شکلیه عزیزم.  اصلا اصلا زیر بار بچه نرو. همینقد که اذیت میشه اونم ممکنه داشته باشه و اذیت بشه. اگرم سالم باشه بازم  تو دوران افسردگیت اذیت میشی. نگهداری بچه سخته . شاید بامزه باشه ولی سخت. جوری وانمود کن که نازایی. این برا خودت خیلی بهتره. منم یکی از عزیزانم دوقطبیه.