2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 94 پست
تعداد زیاد اسپرم ک ن شکل دارن ن راه میرن.سر جای خودشون ویبره میزنن و ب عقب فرارمیکنن

طب سنتی برو البته یه مرکز معتبر اگه تهرانی میتونم معرفی کنم 

بهش داروهای قوی و زالو درمانی میدن خودتم زیر نظر باش ان شالله جواب میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم خیلی دوست دارم اگه بتونم یه زمانی به سرپرستی بگیرم ولی الان دوست دارم خودم بارداری رو تجربه ...

آمادگی روحی و روانی زیادی میخاد اینکار.باز بنظرم برای سن های بالاتر بهتره من سنم مناسب این مسئولیت سخت نیست

همسر منم همینه دقیقا...برای ای وی اف جنین اهدایی رو به ما پیشنهاد دادن

خب چطور بااین مشکل ۱۱بار ای یو ای کردین دختر؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
بنظر من تمام طرز فکرا قابل احترامه.هرکسی ی فکری داره.فقط نباید ادم همه رو از دریچه فکر خودش ببینه.مم ...

ببین من که میگم تا صلاح خدا نباشه نمیشه من برای بچه اول شوهرم قرص خورد تا باردارشدن جهش نداشت برای بچه دوم هم دیگه جلوگیری نداشتیم ومن باردارنمیشدم خیلی دکتر رفتم وهزینه کردم داروهای گرون باز باردار نشدم باشوهرم تصمیم گرفتیم دیگه به بچه دوم فکر نکنیم پسرم اولم ۱۱ سالش بود شوهرم سرماخورده بود به شدت رفتیم دکتر بهش سرم زدن همون شب ما باهم ....داشتیم ماه بعدش پریود نشدم 

طب سنتی برو البته یه مرکز معتبر اگه تهرانی میتونم معرفی کنم بهش داروهای قوی و زالو درمانی میدن خودتم ...

والا ما انقد راه های مختلف تجربه کردیم دیگه ب هیچی ایمان نداریم.انواع اقسام داروهای شیمیایی و طبیعی

خوشگلم سعی کن همسرت روتقویت کنی اسپرم مردهاهرماه یه جوره.سعی کن طبعشوگرم کنی ومواردی که بایدبرای سلامت اسپرم رعایت کنی پیش دکترمردان بروکه شهرت داشته باشه

امیدت روازدست نده مطمن باش نتیجه میگیری یه روزمیادرولبات خنده میادکه وای خدایامگه ممکنه 

میشه بگی مشکلت چی بود؟؟؟ من ۷ماه ازدواج کردم و تنبلی دارم همش استرس دارم نکنه باردار نشم☹️☹️☹️

ازهمین الان پیگیر باش وزیرنظر دکتر که همه چی خوب پیش بره مثل من نکن بعد چندسال فهمیدم تازه چی به چیه

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
اها چون منم شوهرم مشکل اسپرم داشتدکتر اورولوژی میرید ؟

بله عزیزم فراوون.دیگ فک نکنم راهی ب من بگن و برای ما آشنا نباشه توی تک تک این راه ها خاطره دارم

والا ما انقد راه های مختلف تجربه کردیم دیگه ب هیچی ایمان نداریم.انواع اقسام داروهای شیمیایی و طبیعی

عزیزم ناامید نباش همسر من مورفولوژی پایین تعداد و حرکت کم شکل ناسالم زیاد ولی من باردارم 

سعی کن با امید و بیخیالی پیش بری منفی فکر نکن 

عزیزم ناامید نباش همسر من مورفولوژی پایین تعداد و حرکت کم شکل ناسالم زیاد ولی من باردارم سعی کن با ا ...

ولی واس همسرم حرکت ک صفر بود تازه شد ۱ مورفو هم ۱ بود با کلییییی دارو شده ۳.