2777
2789
توهیچی هنر ندارم ولی علاقه ب کیک پزی دارم ۴ساله تلاش میکنم فعلایکم یادگرفتم کیک خامه ای درس کنم😑انگ ...

سلام خوبی بهتر شدی از نوره؟

خود کیک پزی هم ی هنره منم آشپزی بلد نیستم اما کیک و کلوچه و مارشمالو وار این چیزا زیاد درست میکنم

ی سوال چیکار می‌کنی که بعد ی مدت خامه روی کیک جذب کیک نشه ؟من خامه همزده گذاشتم بعد از ی مدت انگار آبش کشیده شد توی کیک و خامه مثل ماست شد

سلام من رتبه زیر 300 کنکور بودم میتونم رفع اشکال دروس کنکور بدم و کمک کنم. البته به صورت محدود چون خ ...

سلام علیکم 🌹

تبریک عرض میکنم 

بابت اعلان این همکاری 

و این نیت صادق و زیبا 

امیدوارم حظ و بهره ی معنوی 

این قدم به حلاوت عسل باشه 

براتون ...🤲

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبی بهتر شدی از نوره؟خود کیک پزی هم ی هنره منم آشپزی بلد نیستم اما کیک و کلوچه و مارشمالو وار ...

سلام جانم ممنونم خداراشکربدک نیسم مپادخیلی زدمش کنارشونه هام خیلی بشدت خونی شدو سوخته بودهرچی جوش داشتم انگار باتیغ ازبین برده باشیشا اینجوری شده فقط مثلاجای جوشام هس 

من الان ی کیک براشوهرم خامه ای درس کردم برات میفرسم نیمدونم چجوری میری تومراحلو ولی بیااول بمن بگوچجوری درس میکنی ودقیقاکجای کیک میزنی خامه ک چجوری اب میشه عکس نداری بفرسی ؟من کاش اشپزیم بدبودولی کیک یاخیاطیم عالی بود

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام خوبی بهتر شدی از نوره؟خود کیک پزی هم ی هنره منم آشپزی بلد نیستم اما کیک و کلوچه و مارشمالو وار ...

کیک من اینجوریه گلم خامه زیادنمیزنم بخاطر چربیش و ضررش کلاولی ب شدت خوشمزه و عالیه مزش شوهرم زیادعلاقه ندارهب ای چیزاولی ازدیروز ک ازسرکاراومده هی تیکه میکنه😂 این کیک برای ۴روز پیشه ک من درستش کردم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اینم یه کیک دیگم بااب لبو صورتیش کردم خامشویعنی میگی کیک خامه شما اینجوریم نیمشه خامش جذب میشه؟

@آلاء_بانو @دختری_ازجنس_شیطنت @حاجی_نون_پنیری_سابق @مامانسیدعلیرضا75 @دخترک_اشی_مشی ﷽وَتَعَاوَن ...

فدات آجی جون که به یادم بودی.انشاالله حاجت روایی شما وهمه دوستان درتایپیک.

وبازم مثل همیشه التماس دعاواسه شفای پوستم وازدواجم.فاطمه هستم.

یاصاحب الزمان خودت شفاعتمون کن آقاجان

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

منم درحد ابتدایی سرمه دوزی، چرم دوزی و نقاشی روی شیشه بلدم البته چون مال چندسال پیشه طرحام قدیمی شده اما اگه کسی کمک خواست میتونم کمک کنم.

ی تاپیک هم زدم دست به قلم هستم و دوست دارم کتاب بنویسم اگه کسی می‌تونه کمک کنه برای کسب دارمد یا چاپ خوشحال میشم.

کیک من اینجوریه گلم خامه زیادنمیزنم بخاطر چربیش و ضررش کلاولی ب شدت خوشمزه و عالیه مزش شوهرم زیادعلا ...

خدا رو شکر که بهتری 

من اکثرا کیک معمولی میزنم چون ی بار از این خامه آمادها خریدم که باید هم میزدم میزاشتیم فریزر باز میوردم بیرون و هم میزدم یکم پف کرد بعد زدم روی کیک تا مهمونا اومدن پفش خوابید و انگار آبش کشیده شده بود به کیک

ی بار هم خودم اومدم خامه درست کنم خوب در نمیومد

خدا رو شکر که بهتری من اکثرا کیک معمولی میزنم چون ی بار از این خامه آمادها خریدم که باید هم میزدم می ...

ببینومراحل داره خامه زدن گلم من ک هربارزدم پفش نخابیده اصلا مثلاامروز ک کیکمودرس کردم برش میزنم یه لایه نازک خاما میزنم وموز گردو میزنم بعدم خامه از فریزرمیارم بیرون ک اب شد باهمزن برقی دورتند میزنم ک خودت بلدی بعدش میزارم کسطش خامه رو بعدم کیکام میزارم بعدم ی استر خیلی نازگ دورش خامه میزنم همجای کیکمو میره تویخچال تافردا بعدش دوبارهخامه جدید هم میزنم وشکل میدم بهش اینجوری بدلخواه بازم میره یخچال ک خامع هاسفت بشه فرم بگیره مثلا تافرداش درش میارم یااگه صبح باشه شبش دیگه میشه ازش استفاده کرد

سلام منم تا حدودی جواهر دوزی رو بلدم . مقداری گلدوزی و ابریشم دوزی رو هم یاد دارم ولی واقعیت مدرک ند ...

سلام عزیز دل .ممنونم خانم 🌹

تاپیک جدید زدیم ..

در جریان میزاریم شما رو 

قبول باشه 🤲

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام علیکم 🌹به تاپیک آقا صاحب الزمان خوش آمدید ♥️باعث افتخار ماست 🥰قبول باشه این نیت احسن .عاقبت ب ...

آرزوی سلامتی و برکت شما و دوستان 💚❤️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan