2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 141 پست
نه به قرآن سوال در مورد لباس داشتم عزیزم

از من و ده ها نفر دیگه هم سوال درمورد لباس داشتی؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا دادم بخشید معذرت می‌خوام غلط کردم خوبه

اره خوبه 

تا تو باشی دفعه اخرت باشه ازاین غلطا نکنی اقاااااا

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خب وقتی کسی جوابم نمیده

بس کن...بس کن که حالم بهم میخوره از امثال شما

یه سر به تاپیکای خودت بزن که خانوما بهت گفتن چرا درخواست میدی

حتی خودم پرسیدم چرا درخواست دادی

حتی یه کلمه جواب ندادی

مرد هم نباشی،یه زن هولی

زن هول کم نداریم اینجا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

ادم سوال درمورد لباس داشته باشه درخواست دوستی میده؟مارو سیاه میکنی؟حتی اگه زن باشی تقصیر خودته! یجور ...

ببنظر من کافیه تا ندیدی چیزی از طرف که نباید ابروشو ببری اینجوری الان همه رو به شک. انداختی این بنده خدا مرد هولیه اگه واقعا اینجور نباشه گناهش گردنته، اگه هم باشه اکه. حرفی زد اونوقت میتونی بیای اینارو بگی ندیده اخه؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بس کن...بس کن که حالم بهم میخوره از امثال شمایه سر به تاپیکای خودت بزن که خانوما بهت گفتن چرا درخواس ...

میتونستی یه کلمه بگی در مورد لباس سوال دارم

اونم تو تاپیکات هست که پرسیدی خانما تو خونه چی میپوشین!!!!!

ادامه اون تاپیک رو بریم؟ 😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

به خاک پدر بزرگم خانمم این چه حرفیه

خانمی؟

هیچ خانمی لیست تاپیکاش مثل تو نیست

هیچ خانمی انقدر مشتاق مسائل زنانه و جنسی نیست

هیچ خانمی اینجوری برخورد نمیکنه

یا واقعا مردی

یا یه زن مریض جنسی ای