2777
2789

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی 

یامهدی ادرکنی

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

من هستم ،چیکار میتونم بکنم؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

توهیچی هنر ندارم ولی علاقه ب کیک پزی دارم ۴ساله تلاش میکنم فعلایکم یادگرفتم کیک خامه ای درس کنم😑انگار توهیچی عرضه ندارم وقتی فک میکنم هیچ هنری یاخاصیتی ندارم تواین دنیافقط یادگرفتم نمازمو اول وقت بخونم در ۹۸درصد مواقع وحجابمو درس کنم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

@elodie @pariiiiiiiiiiiii @anahid1378 @gomnaam @gisgolabetoon ﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَا ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها   

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
توهیچی هنر ندارم ولی علاقه ب کیک پزی دارم ۴ساله تلاش میکنم فعلایکم یادگرفتم کیک خامه ای درس کنم😑انگ ...

سلام عزیزم 

خوش آمدید 

تبریک میگم 

بابت نماز اول وقت و حجاب تون

حتما به لطف خدا نماز تون قبول شده 

که حجاب تون اصلاح کرده .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
سلام عزیزم خوش آمدید تبریک میگم بابت نماز اول وقت و حجاب تونحتما به لطف خدا نماز تون قبول شده که حجا ...

ننیدونم پس چرا عیبت میکنم نیمتونم اخه ننمیشه من تنهامشکلم گناهم یعنی غیبته همین

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من هستم ،چیکار میتونم بکنم؟

سلام خدا حفظتون کنه 🌹

عنوان رو مطالعه و اگر تو زمینه های بالا امکان 

و تواناییشو دارین همکاری کنین🥰

ویا اگه نیازی درین زمینه ها دارین اعلام کنین

تا استارتر عزیز هماهنگی ها رو انجام بدن

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
ننیدونم پس چرا عیبت میکنم نیمتونم اخه ننمیشه من تنهامشکلم گناهم یعنی غیبته همین

آیات و احادیث راجب به غیبت 

سرچ کنید 

بخونید 

و تو جمع سعی کنید ذکر بگید 

همین ذکر باعث میشه حفظ زبان بشید 

حیف هست برای کسی که خدا نماز اول وقت 

توفیقش کرده 

با غیبت کفه ی حسناتش رو سبک کنه 

و آتیش بزنه به سرمایه های معنویش ‌.

از خدا کمک بگیر 

قطعا میتونید ‌.

همیشه با خودتون تلقین کنید .حرف و حدیث 

مردم اهمیتی نداره ..

و حیفه اعمالم هست 

که برای مردم از بین بره ...

ما ابدیت در پیش داریم .و به اعمال صالح مون محتاجیم 

چون همین هاست که بدرد مون میخوره ‌

نه مال 

نه اولاد .نه دوست و نه آشنایی ‌

یا علی ‌

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چرا عزیزم زبان که خیلی خوبه

نداشتن معلم خوب و امکانات و تنبلی من  باعثش شده 

امیدوارم بتونم یادش بگیرم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@سیدبانو   @مشاورمحمدی@فاقد_نام_مستعار    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
شما زحمتت رو بکش خواهر عزیزم .نتیجه به خدا بسپار خدا حقت ضایع نمیکنه لا تحزن ان الله معنا نگران نباش ...

ممنونم خواهر خییلی برام دعا کن اسمم فاطمه هس 

اگر تلاشم کنم توی این وقت کم خدا نتیجه میده بهم ؟ جبران میکنه  وقت از دست رفتمو ؟؟؟؟؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@مسافرکربلا2@gole_nargess_ziba   @xadijehhh    

@مهابانوو   @yasna2000