2777
2789

بله من هم تو زمینه خیاطی هم در زمینه هنر معرق کاری و منبت کاری تو نمایشگاههای خیریه تا جایی که تایم داشتم شرکت کردم 

مثلا چادر دوختم برای مساجد 

یا تابلو زدم برای نمایشگاه و بازارچه خیریه 

یا کمک به اتمام تابلو معرق چوب البته 

فعلا بنا به شرایطی تایم ندارم 

برای بچه های کم بضاعت هم آموزش دروس مختلف داشتم حالا تعداد کم بوده دروغ چرا بگم 

امیدوارم فرهنگسازی بشه کمک و خیر رسوندن به همه نیازمندان واقعی 

در طرح محسنین کمیته امداد و آزادی زندانیان جرائم غیر عمد هم تا حد بضاعت کمک کردم کردیم البته درستشه 

توفیق باشه ادامه بدیم 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بله من هم تو زمینه خیاطی هم در زمینه هنر معرق کاری و منبت کاری تو نمایشگاههای خیریه تا جایی که تایم ...

سلام عزیزم 

کار خیر ،جز به توفیق و فضل خدا نیست .

عزیزم اینجا اگر کسی خواست تو‌ زمینه هنر های 

که فرمودید راهنمایی بگیره 

شما رو معرفی میکنیم .

عاقبت بخیر بشید بانو‌🥰🤲

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم کار خیر ،جز به توفیق و فضل خدا نیست .عزیزم اینجا اگر کسی خواست تو‌ زمینه هنر های که فرمود ...

سلام گلم 😍

ممنونم عزیزم 

در زمینه خیاطی یا معرق چوب و منبت باشه چشم حتما 

عشق منی 🥰♥

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

تاپیک ب این خوبی چرا همش عکس مکس گذاشتین☹️

سلام عزیزم

باید پست بزاریم که 

سریع تر داخل پر بازدید بشه 

عزیزم خداروشکر کسانی زیادی اومدن و در خواست دادن که مهارت و هنرشون آموزش بدن ..

تاپیک مجزا باید بزنیم .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

@janan3267    

سلام عزیزم 

یک نگاهی بنداز 

شاید چیزی دستگیرت شد 

هماهنگ کردنش  با خودم 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
خدا رو شکر که بهتری من اکثرا کیک معمولی میزنم چون ی بار از این خامه آمادها خریدم که باید هم میزدم می ...

سلام . کیکتون باید کاملا سرد باشه و برای خامه کشی 

و روشو قبل خامه کشی با شربت غلیظ بکشین

و بزارین بمونه تو یخچال بعد خامه رو بکشین روش

خامه کشی تو دو مرحله بشه 

و اینکه تو قنادی ها ژله بی رنگ یا نشاسته ذرت به 

خامه میزنن تا راحت تر فرم و ظاهرش ماندگار باشه

یمدت خ درست میکردم الان فاصله گرفتم 😅

و بیشتر کیک هویج و سیبه 🌹

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
سلام . کیکتون باید کاملا سرد باشه و برای خامه کشی و روشو قبل خامه کشی با شربت غلیظ بکشینو بزارین بم ...

ممنون عزیزم 

شربت مثل شربت باقلوا و زولبیا و اینا ؟ آب و شکر و گلاب یا چیز دیگه؟

🔴 نماز در هر شب ماه رجب که باعث استجابت دعا می شود.

🔵 در روایت آمده است در هر شب ماه رجب، دو رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از حمد سه مرتبه سوره کافرون و یک مرتبه سوره توحید خوانده شود و چون سلام دهد دستها را بلند کند و بگوید:

🔺لا إلهَ الا اللَّهُ وَحْدَهُ لا شَرِيْكَ لَهُ له الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْدُ يُحْيى وَ يُميتُ وَ هُوَ حَىُّ لا يَمُوتُ بِيَدِهِ الْخَيْرُ وَ هُوَ عَلى‏ كُلِّ شَىْ‏ءٍ قَدِيْرٌ وَ إِلَيْهِ الْمَصِيْرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ الا بِاللَّهِ العَلِىِّ العَظِيْمِ اللّهُمَ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ النَبىِّ الأُمِّى‏

🔹 و بکشد دستها را به صورت خود.

🟢 از حضرت رسول اکرم (ص) روایت شده است که کسی که این عمل را به جا آورد، حق تعالی دعای او را مستجاب گرداند و ثواب شصت حج و شصت عمره به او عطا فرماید.

تذکر: این نماز را باید از امشب شروع کرد و در مجموع در کل ماه رجب ۶۰ رکعت نماز میشود.

📚 مفاتیح الجنان / اعمال ماه رجب

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

تو روبیکا کانال آموزش هنرهای دستی دارم با فیلم. رایگان. 

@honare_manoto1

هرکی دوست داره عضو بشه این آدرس کانال

من عوض نشدم فقط اینو فهمیدم که کی واسم با ارزش با اهمیته و چه کسایی رو باید میذاشتم کنار....... امیدم همیشه به خداست