2777
2789

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@nazdast    

@مبارز59‍ 

@mah9371    

@پری_2326    

@مامانـنخوتی    

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@0زهرام0    

@زیزون    

@soupjo    

@neva20  

@shaaaaaaaaaad    

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

ممنون از لطفتون ولی متاسفانه بنده هنر خاصی ندارم التماس دعا 

اللهم عجل ولیک الفرج

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺 

ممنونم از لطف فراوان شما 🙏

سلام عزیزم متاسفانه هیچ هنری ندارم😩😂

ممنون بابت تگ دوست عزیز❤️

اللهم عجل الولیک الفرج

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴