2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25626 بازدید | 576 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو عکسمو دیدی نظر ندادیاااا کلک سن نمیگم هااا نظر😂😂😂

یادم رفت مغذم عین فلش شده تند تند کلی عکس دختر از جلو چشمم رد شد دوباره بده😂

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
اره ولی نه در حدی که بگه کوچکترین ایرادی ندارم

ایراد که داشت ولی مهم کلیت قیافه هست نه جزئیت 

ممکنه یکی با دماغ کوچیک زشت باشه و یکی با دماغ عقابی خوشگل 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

استارتر خوشگلی 

ولی عجب جرئتی داری که تاپیک زدی و از خودت تعریف کردی 

اینجا هرکی خودشو دوست داشته باشه انقددددر بد و بیراه بهش میگن که افسرده شه هرکی ام زشت باشه انقدر تعریف میکنن ازش که انگار ملکه زیباییه

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
🤣🤣 پس من از خوشگلیات میگم پول بده

خوشگلیامو زیاد بهم گفتن دیگ میدونمشون😌خدای اعتماد ب نفس هم خودتونید😂😂

تو تا ی پول نگیری ول کن نیستی😂😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
استارتر خوشگلی ولی عجب جرئتی داری که تاپیک زدی و از خودت تعریف کردی اینجا هرکی خودشو دوست داشته باشه ...

ی بار تایپک زدم ببینید چشمام چقدر خوشگله 😂😂پشیمونم کردن 

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

بعضیاتون چه خوبید

بعضیاتون چه بد ذات،خدایی من چهرم ایراد داره ولی اینکه انقد پر از عقده نظر میدید برام عجیبه

تاپیک قفل میکنم،ممنون از نظراتتون دوستان❤️

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
بخدا اگه میگفتم زشتم همشون میگفتن عسیسمممم عزت نفستو ببر بالا،خیلی خوشگلی. 😂😂

اینجا همینه بیخیال باید باشی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻