2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25716 بازدید | 576 پست
از تو ایراد بگیرم چقدر میدی

از من؟

ایراد گرفتم هیچ هنر و کاری نمیخواد عزیزم ک بابتش پول بدم😁

البته میدونم برا فان میگی،💕 ولی کلا کاری نداره ایراد گرفتن، من الان از هرکی عکس گذاشته ی ایراد طبق نگاه خودم میتونم بگیرم ولی همین ک کلی ببینی طرف خوشگله و خوش ترکیب دیگ کافیه. 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به سعادتت با این اعتمادبنفسی که داری. دست راستت رو سر من

خب فیسش خوب بود دیگه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
نه چهرت خیلی خوبه ولی اینجور تاپیکا روکه بزنی همه میان ثابت میکنن که زشتی و خوب نیستی

خب باید دروغ بگیم؟خب دماغش بزرگه بگیم عروسکی؟

اینجا ک همدیگه رو نمیشناسیم لااقل با حقایق آشنا بشیم😁

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

از من؟ایراد گرفتم هیچ هنر و کاری نمیخواد عزیزم ک بابتش پول بدم😁البته میدونم برا فان میگی،💕 ولی کلا ...

🤣🤣 پس من از خوشگلیات میگم پول بده

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
نه چهرت خیلی خوبه ولی اینجور تاپیکا روکه بزنی همه میان ثابت میکنن که زشتی و خوب نیستی

بخدا اگه میگفتم زشتم همشون میگفتن عسیسمممم عزت نفستو ببر بالا،خیلی خوشگلی. 😂😂

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
🤣🤣 پس من از خوشگلیات میگم پول بده

تو عکسمو دیدی نظر ندادیاااا کلک 

سن نمیگم هااا نظر😂😂😂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋