2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 576 پست
از منو اینشکلین کوتاه کرد 😂😂💔هرچند خودم خیلی دوست داشتم بهم میومد موی کوتاه

کوتاهی مو چقدره هزینه اش؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچهاا یه سوال بپرسمم 

شما اگه یه پسر توی مجازی بهتون خیلی ابراز علاقه کنه و اصلا آدم بدی نباشه با هیچ دختر دیگه ای نباشه و فقط عاشق خودت باشه بگه من واست هرکاری میکنم 

اما مدام بهت بگه مواظب خودت خیلی باش اگه بهت تجاوز باشه من هیچوقت باهات ازدواج نمیکنم 

شما باهاش میمونید؟ من ازش ناراحت شدم میگه حق طبیعیمه 

شماها که سنتون از من بیشتر تجربه دارید بگید 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
آره خیلی خوشگله این سبک کلاسیکه عالیهعه منم میخام بزارم دور موهام در بیاد کلاسیک بشه

آره 👌🏻👌🏻من برخلاف بقیه دخترا موی بلند بهم نمیاد کوتاه باشه خوشگلتر میشم😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره گلم بی زحمت دیروز رفتم شیز خشک خریدم ببینم چه میشه صورتم خوبه هاااا ولی یهو زده به سرم 😂

شیرخشک هم خوبه

صبحانه تخم مرغ آب‌پز بخور هر روز، بعد حدود3_2هفته تاثیرش تو پر شدن صورتت میبینی 

مخصوصا قسمت سفیدش

نمیدونم برات ج بده یا ن ولی کلا سفیده تخم مرغ برا پر شدن صورته

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙