2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قد ۱۶۰وزن ۷۹می‌دونم بیشتر باید کم کنم ولی فعلا تا عید ده تام برام خوبهاز اوایل نوجوونیم دوسال حرفه ا ...

عزیزم  اینجور مواقع بهترین کار اینه که به آرامی شروع کنی و با یک سری تغییرات کوچیک به هدفت برسی. حالا یه سری چیزهایی که می‌تونی انجام بدی رو میگم که ان‌شاءالله کمکت کنه:

اول از همه، وضعیت قلبت رو چک کن

چون آریتمی داری، قبل از شروع هر ورزشی، بهتره با پزشک صحبت کنی. شاید باید تمرینات ملایم‌تر انجام بدی. مثل پیاده‌روی سریع یا شنا که فشار زیادی به قلبت نیاره. یه سری ورزشای سبک هم می‌تونی انجام بدی که به قلبت آسیبی نزنه.

رژیم غذاییت رو کنترل کن

برای لاغری باید کالری کمتری بخوری. یعنی اینکه حجم وعده‌هات رو کم کنی و بیشتر غذاهای سالم بخوری. مثلا:

- پروتئین زیاد بخور: تخم‌مرغ، مرغ، ماهی، پنیر کم‌چرب اینا خیلی خوبن.

- از غذاهای شیرین و قند زیاد پرهیز کن.

- کربوهیدرات‌های سالم بخور: مثلا برنج قهوه‌ای، سبزیجات، حبوبات. از اینا بیشتر انرژی می‌گیری

- چربی‌های سالم هم خوبه: مثلا از آووکادو و مغزها می‌تونی استفاده کنی

ورزشای مناسب رو شروع کن

- اگر پزشکت گفت مشکلی نداری، تمرینات HIIT (ورزش شدید به مدت کوتاه) خیلی خوبه برای سوزوندن چربی.

- تمرینات قدرتی هم می‌تونه خیلی خوب باشه. حرکاتی مثل اسکات، لانج، شنا، پل باسن به تقویت عضلات کمک می‌کنه.

- **یوگا** یا **پیلاتس** هم خیلی بهت کمک می‌کنه که علاوه بر تقویت عضلات، استرس رو کم کنی و احساس بهتری داشته باشی.

هدف کوچیک بزار، نه اینکه همه‌چیز رو یک‌باره بخوای

چون می‌خوای ۱۰ کیلو تا عید کم کنی، این هدف خوبیه و می‌تونی بهش برسی. به این صورت ذهنیتت رو درگیر هدف کوچیک کن و کم کم به جلو بری.

آب زیاد بخور و استراحت کن

نوشیدن آب زیاد می‌تونه کمک کنه که به راحتی چربی بسوزونی. همچنین خوابت رو هم بهتر کن. وقتی خوب بخوابی، بدن‌ت بهتر سوخت‌وساز می‌کنه.

عزیزم اینجور مواقع بهترین کار اینه که به آرامی شروع کنی و با یک سری تغییرات کوچیک به هدفت برسی. حال ...

مچکررررررمممم

لطفکردی

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من یه دوره استرس شدید داشتم و لاغر شدم وبدنم شل شده... مخصوصا سینه هام.... میخوام دو کیلو چاق شم  وبدنم مثل قبل سفت بشه؟... چه ورزشی باید انجام بدم؟(قدم ۱۶۳و وزنم۵۰)💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺