2777
2789

چگونه تا عید ده کیلو کم کنیم🗿

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من بدبخت شدم از چاقییی

سه ساله والیبال سی ایکس رقص بدنسازی کوفت زهر مارو امتحان کردم لاغر نشد که نشدددد

دیشب میخواستم خودکشی کنم 😭

یه راه بهم بگو لاغر شششم

قد۱۷۱

وزن۹۰

تابستون ۷۹بودم یه دفعه شد ۹۰

از مربی که پرسیدم گفت همش عضله ای ولی گنده ام حالم از خودم بهم میخوره😭

قد و وزنت چنده عزیزم؟بیماری خاصی داری؟سابقه ورزشی چقدره؟

قد ۱۶۰

وزن ۷۹

می‌دونم بیشتر باید کم کنم ولی فعلا تا عید ده تام برام خوبه

از اوایل نوجوونیم دوسال حرفه ای ورزشی میکردم عالی بودم  ینی هم تکواندو و هم بدنسازی کار میکردم و از بچگی هم ژیمناست بودم

بعد ک ول کردم یهو وزنم رف بالا 

الان چار سال میگذره اما هنوز با اینکه وزتم بالا رفته ولی ظاهرم کمتر میزنه و بهتر ب نظر میرسم 

بیمارس خاص...اریتمی

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
خوراکی پر پروتئین و کم کربوهیدات و رژیمی چیا بخوریم؟

تخم‌مرغ

ماهی و غذاهای دریایی

مرغ و بوقلمون

گوشت بدون چربی

پنیرهای کم چرب مثل پنیر کوتاژ

ماست یونانی بدون قند

دانه‌ها و مغزها مثل بادام، گردو، پسته و دانه چیا

عزیزم من بدبخت شدم از چاقیییسه ساله والیبال سی ایکس رقص بدنسازی کوفت زهر مارو امتحان کردم لاغر نشد ک ...

اگه عامل عصبی نداره

به نظر میاد که خیلی ورزش کردی، اما ممکنه نیاز به تغییر در نوع تمرینات و شدت آنها داشته باشی

باید تمرینات ترکیبی مثل HIIT (تمرینات تناوبی با شدت بالا)  که به سوزاندن چربی و بهبود تناسب اندام کمک می‌کنه انجام بدی

تمرینات قدرتی (برای افزایش عضلات بدون افزایش حجم زیاد) به همراه تمرینات هوازی بهترین نتیجه رو داره ولی نباید قدرتی و هوازی تو ی روز باشه