2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمک کنه

32 بازدید | 12 پست

خواهش میکنم اول بخونید 

با سلام و احترام قصد ایجاد مزاحمت ندارم اما این سایت رو یکی از دوستان معرفی کردن و خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمک کنه. 

خانم بنده بعد از زایمان دوم خیلی خیلی عصبی شده و از کوچکترین حرف و یا موردی به شدت عصبی میشه و داد میزنه تا خودشو خالی کنه و من ساکت میشم که دعوایی نشه اما باز هم تا چیزی بگم بدتر میشه و حتی وسیله هم میشکنه هرچی هم میگم بریم دکتر یا تراپیست قبول نمیکنه و این روزا تو درس دادن بچه فقط سرش داد میزنه و دعواش میکنه و حتی پس مو کتک میزنه و نسبت به هر حرفی جبهه میگیره و ناراحت میشه... 

انصافا و خداوکیلی کسی میتونه کمک کنه راهنمایی کنه بتونم کاری کنم که بهتر بشه... 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

بیشتر بهش محبت کن باهاش دردو دل کن ببین مشکل اصلیش چیه میخای ب مادرش یا کسی ک باش راحته بگو بهش بگه بره تراپیست 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بابا تابلوعه الکی میگه این همه مشاور و روانشناس و ...

والا شما باز همجنس خودتونو بیشتر میشناسید ادم میاد ب سوالشونم جواب بده گیر میوفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتر بهش محبت کن باهاش دردو دل کن ببین مشکل اصلیش چیه میخای ب مادرش یا کسی ک باش راحته بگو بهش بگه ...

دقیقا یکی از مشکلات اصلی اینه که خانوادش خونه ما هم اصلا نمیان شاید فقط عید به عید

من تایم کارم که هیچ اما وقتی خونم بچه رو میگیرم کمکش میکنم

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

نه خب بعضی چیزا واضحه ادم ندیده نشناخته توی همچین حایی درباره یه مسئله خیلی مهم . بازم خدا عالمه

کلا ما آدما به همه چی شک میکنیم و اگر کسی حقیقت رو بگه هم بهش شک میکنیم چون خودمون تو عالم دروغ داریم زندگی میکنیم

کلا ما آدما به همه چی شک میکنیم و اگر کسی حقیقت رو بگه هم بهش شک میکنیم چون خودمون تو عالم دروغ داری ...

شاید ،ولی داداشِ من ،به نظرم فقط مشاور بهتون کمک میکنه تحربه های اینجوری بدتر بین خودتو خانومت فاصله ایجاد میکنه.خودت صلاح خودتو بهتر میدونی

شاید ،ولی داداشِ من ،به نظرم فقط مشاور بهتون کمک میکنه تحربه های اینجوری بدتر بین خودتو خانومت فاصله ...

من رفتم مشاور اما خانمم نیومد و تلفنی چند جلسه باهاش صحبت کردن اما دیگه جواب اونارو هم نداد خب باید چکار کنم... 

دقیقا یکی از مشکلات اصلی اینه که خانوادش خونه ما هم اصلا نمیان شاید فقط عید به عیدمن تایم کارم که هی ...

خب بغیر از شما با کی رابطش خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بغیر از شما با کی رابطش خوبه

خواهر کوچیکش مجرده اما اون همیشه سرکاره

ایشالله مشکل حل شه

یه وقتایی آدم کم میاره و شاید یه حرفی جمله ای چیزی بتونه راهکاری باشه براش 

خواهر کوچیکش مجرده اما اون همیشه سرکاره

مگر ب اون بگی راضیش کنه بره تراپی اگر ن خطرناکه هم براخودش هم بچه

1
5
10
15
20
25
30
35
40