2777
2789
عنوان

من متاهلم ولی عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 96 پست
واقعا تا حالا کدوم انسان این عشقو این اعتمادو بهتون داده؟

شوهرمم بهم داده.وقتایی ک رو فرم نبودم ازم تعریف میکرد .برا همین اولویتم شوهرمه.گاهی برای اینکه پیشش باشم و باهاش وقت بگذرونیم نمیرم باشگاه.خودشم خیلی تشویقم می‌کنه برم.چون ازوقتی رفتم ورزش س کذس مونم بیشتر شده خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا ک میخواستی الان ازم فوش بخوری😐😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اسی 👌👌🤝

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

دقیقا من با یوگا یه زندگی دیگه دارم کلا

الان مطمنم حس منو فقط تو میفهمی از بدنسازی غافل نشو رشد عضلات مهمه من از 8 سالگی عاشق شدم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

شوهرمم بهم داده.وقتایی ک رو فرم نبودم ازم تعریف میکرد .برا همین اولویتم شوهرمه.گاهی برای اینکه پیشش ...

ب چ دلیلی بخاطر وپبشاگاه رفتن سک...ث زیاددارید میشه بگید؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

الان مطمنم حس منو فقط تو میفهمی از بدنسازی غافل نشو رشد عضلات مهمه من از 8 سالگی عاشق شدم

من بخاطر شرایط قلبم زیاد نمیتونم سنگین کار کنم قشنگم 

بدنسازی و ولی دوست دارم 

برم باشگاه نم نم با دستگاه ها کار میکنم ولی اصلا نه سنگین نه حرفه ای 

شوهرمم بهم داده.وقتایی ک رو فرم نبودم ازم تعریف میکرد .برا همین اولویتم شوهرمه.گاهی برای اینکه پیشش ...

نمیدونم شوهرم این حسو بمن نداده هیچوقت

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

چرا فقط باید عاشق یع نره خر شد؟؟

😂😂😂من ذهنم منحرف است 😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اسی من تونسم ۲سال خورده ای خودم توخونه ورزش کنم و هیپ دیپو ببرم ۶۰درصدشو واقعانمیدونسم ایقدر تاثیر داره البته ورززش زیاد درروز باعث شد ازتیرماه تاالان بطور واضح هیپ دیپم بره من شونه های پهنی دارم متاسفانه ومیدونید ک باید همراستای باسن باشه ولی اینکارو براز من سخت میکنه البته وقتی مثل مدلا وایمیسم یکم کج کاملایه راستامیشن ولی دوسدارم بزرگتربشه چکارکنم نگوباشگاه برو چون شوهرم نمیزاره خودمم دلم نمیخا 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!