یه دعوای خیلی بدی کرده بودم با پارتنرم چند روز پیش کلا سرد شده بودیم و اصلا زنگ یا پیام نمیداد منم دیگه غرورمو خورد نکردم برم پیام بده استوری هم میدید هیچی
گفتم دیگه اصلا نمیخواد حرف بزنیم امروز صبح هم نا امید بیدار شدم گوشیمو باز کردم بعدش دیدم پیام داده با زنگ زده که عزیزم بیا آشتی کنیم اینجوری نمیشه دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط بگو کد چند و میزنی که خدا آرزوهات و برآورده میکنه؟🥲
خدا ۲ سالی هست که دیگه من و به عنوان بنده ی خودش حساب نمیکنه . کلا من و فراموش کرده
بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀
من 8 ماه پیش از یکی خوشم اومد وقتی بهش گفتم نخواست ینی گفت نمیتونه و... انقد ک این آدم باشعور بود از شعورش خوشم اومده بود دلم میخواد باز باهاش صحبت کنم...