2777
2789
عنوان

ممکنه بچم عفونت کنه

143 بازدید | 23 پست

بکسالشه هیچ دارو و دمنوشی نمیخوره دارو با هرچی قاطی کردم نخورد هر روشی امتحان کردم نخورد 

الان یک هفته است سرفه خلطی داره نفس کشیدنشم خس خس شدید داره انگار قلیونه انقد شدیده

میدونم ببرم دکتر باز شربت میده و نمیتونم بهش بدم اگه نبرم ممکنه عفونت کنه ؟

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید ببری درمان‌های گیاهی و غیره برای قبل این مرحله هست خس خس شدید، نیاز به پزشک داره

خب اگه آمپول بزنه میبرم 

میدونم باز دارو میده با هیچ‌ روشی نمیخوره موندم چیکار کنم 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
دختر منم همینه میخوام امروز دوباره ببرم دکتر چون کوچیکه میترسم

میشه وقتی بردی بهم بگی دکتر چی تجویز کرد ؟ 

چون من دارو نمی‌خوام اگه بدونم آمپول تجویز می‌کنه میبرم حتما

عزیزم بزرگه با بازی بهش بده بگو‌مامانی بدو قطره بخور

اگه نشد بقوله مامانم غذارو به زور نباید داد به بچه برعکس موقع مریضی دارو رو به زور بده

البته دور از جون حتما ببر عکس بگیرن از ریه هاش عفونت ریه نکرده باشه چون میگی صداش بد شده سرفه هاش

دکتر هم فقط متخصص ریه کودکان ببر 

من دخترمو همین سن پارسال ده تا دکتر فوق تخصص اطفال بردم فقط دارو دادن 

سرفه هاش مثل بچه شما شده بود نفس کشیدنش با صدا بود

بردیمش متخصص ریه اطفال سریع نامه بستری داد ریه هاش عفونت کرده بود

با اینکه صبحش برده بودیم متخصص اطفال معروف شهرمون تشخیص نداده بود میگفت بینیش کیپه

جدی بگیر نفس کشیدن‌صدا دارش رو این یعنی مشکل ریه 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

خب اگه آمپول بزنه میبرم میدونم باز دارو میده با هیچ‌ روشی نمیخوره موندم چیکار کنم

آمپول واسه زیر دو سال !!!!!!!!!!

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

عزیزم بزرگه با بازی بهش بده بگو‌مامانی بدو قطره بخوراگه نشد بقوله مامانم غذارو به زور نباید داد به ب ...

عزیزم تازه یکسالش شده و خیلی نمی‌فهمه با بازی به زور هم بالا میاره با آبمیوه قاطی میکنم نمیخوره هیچ جوره وای خیلی نرسوندی منو نکنه عفونت کنه ریش

آمپول واسه زیر دو سال !!!!!!!!!!

چیکار کنم میدونم ضرر داره 

خب پس ببر دکتر بگو داروی تزریقی بنویسه، خوراکی راضی نمیشه

اره حتما باید ببرم 

من مننن ویروس جدیده این؟؟

امروزرفتم دکتر دقیقا حالتایی ک گفتیو دارم هس خس خلط تب داشتم باردارم دارو زیادی ام نمیتونن بدن بسچاره شدم از سردرد 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم بزرگه با بازی بهش بده بگو‌مامانی بدو قطره بخوراگه نشد بقوله مامانم غذارو به زور نباید داد به ب ...

ریه عفونت کنه چی میشه من الان همینطوریم خس خس میکنه سینم وسردرد شدیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من مننن ویروس جدیده این؟؟امروزرفتم دکتر دقیقا حالتایی ک گفتیو دارم هس خس خلط تب داشتم باردارم دارو ز ...

اره همین ویروس جدید