2777
2789

تایم امتحانام شروع شده شلخته شدم عصبیم پرخوری عصبی گرفتم دوباره گریه بی خوابی استرس 😭

شما ام تایم امتحانا اینطوری میشید؟ 

تازه من دانشجو ام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسرده شدن توی تایمای اینجوری نیست مسخره :/ 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

منم همینطور شدم عصبی شدم استادمون یه جزوه چاپی ۲۰۰صفحه ای داده که خیلییییییییییی مطالبش پیچیده و گیج ...

اوه ۲۰۰ صفحه خودش یک کتابه من نهایت ۳۰ صفحه جزوه خیلی خلاصه بخونم با نمونه سوال

من فردا امتحان دارم نمیرسم بخونم بیاین یه دلیلی بگین فردا نرم ...

باید یه دلیل قانع کننده بیارم برای خانواده تا نرم ...

اصلا حالم خوب نیست ...

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من خودم تایم امتحانا کارم ب بیمارستان میکشید🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیتونم بگم استرس نکش ن نمیشه گف درکت میکنم از قرص استرس استفاده کن و اینک بدون استرس داشته باشی اونایی ک خوندی هم یادت میره علاوه بر درس ممکنه برا سلامتیت دردسر درست کنه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
عوض تموم میشه شیرینی شو احساس می کنی

شیرینی.. شیرینی دیگه؟!؟!؟!؟!؟!؟ 

آقاا ولم کنید....... من دیگه حرفی نمیرنم👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

دائم الخسته‌.