2777
2789
سیب زمینی سرخ شده پنیرپیتزا و سس

اینا هم کبدش را چرب می‌کنه هم سودای بدنش را بالا میبرن یعنی چاقی شکمی فقط میده ..استارتر طبعش سرد و خشکه بخاطر همین چاق نمیشه باید طبعش را متعادل کنه

هر فستفودی میخوری سس سفید دستت باشه باعاش بخور برنج روش کره بزار بخوربستنی کیلویی لبنیاتی بگیر روی غ ...

سس زیادیش کبد را نابود میکنه 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه قرصی هست به اسم گین آپ که اینروزا همه جا هست میتونی هم سفارش بدی .ولی عزیزم میگن خیلی عوارض داره ولی خب من خودم به چشم دیدم رو چند تا از اطرافیان به شدت تاثیر داشت.من خودم ۴ ۵ روز خوردم واقعا تاثیر داشت ولی از عوارضش ترسیدم ادامه ندادم .خواهش میکنم اگه میخوای بخری خوب تحقیق کن راجبش حدودا ۲۰۰ تومن هستش.یه قرص دیگه هم هست که تو کانال های ابردوای آقای اصغری میفروشن فک کنم حدود ۳۰۰ میگن ماهی حدود ۸ کیلو اضافه وزن میاری  ولی من خودم استفاده نکردم ولی طبق تحقیق من انگار این قرص عوارضش کمتره نکه عوارض نداشته باشه عوارضش کمتره .ولی خواهش میکنم اگه یه روز بخوای بخری دومی رو بخر چن از عوارض گین آپ میترسم و حتما قبل خرید خوب راجبش تحقیق کن .