2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

1059 بازدید | 152 پست

سلام 

من و دوست پسرم دعوا باهم کردیم و من پشت بند هم هعی پیام دادم و عذرخواهی کردم 

اونم همش آنلاین بود و بیشتر خرصمو در میورد

کلا از امتحانام جا موندم

بهش گفتم بیا همو ببینیم گفت حوصلتو ندارم و نمیخام ببینمت ارامش برام نزاشتی 

هعی گفتم که چیکارت کردم گفت که خودم فکر و ذکرم کلی مشکله نمیتونم به این چیزا فکر کنم 

به نظرتون چیکار کنم؟ تنهاس بزارم آروم بشه؟

من رفتار صحیح با مردارو بلد نیستم 

لطفا اگه میشه این موقع ها باید چیکار کرد 

این برای دو روزپیشه 

دیروز باهم حرف زدیم منم دیشب گفتم بیدارم کن ساعت سه امتحان دارم الان بیدارشدم و بیدارم نکرد حتی جوابم نداد خیلی ناراحتم گریه ام گرفته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام.

دوس پسر ، شوگر، پارتنر و .... مصادیق فساد هستن. توبه کنید. این قبایح رو تاپیک نکنید تا سبب عادی انگاری در جامعه نشه.

خیری در هوسبازی نیست

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

حیف عمر   جوونیت اعصاب و روزهای بدونه برگشتت

که داری اینجوری به فنا میدی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

دو روز سنگین شو باهاش رگباری بهت پیام میده🤚🏿

اخه ما زیاد حرف نمیزنیم اونجوری 

همیشه حوصله نداره یا حالش بده بخاطر دغدغه های مالی که داره 

من که دیگه پیام ندم اون داد چجوری رفتار کنم 

اخلاقش کلا سرده

بچه سنه همینه یا باید سیاست داشته باشی با کم محلی اونم به صورت نامحسوس درستش کنی یا ترکش کنی تا ۳۰ س ...

۲۵ سالشه 

من واقعا سیاست بلد نیستم میشه راهنماییم کنید کلا من همیشه هروقت بود درسترسش بودم مثلا زنگ میزنه نمیشه که جواب ندم 

چیکار کنم اصلا پیام دیشبمو جواب نداد

اخه ما زیاد حرف نمیزنیم اونجوری همیشه حوصله نداره یا حالش بده بخاطر دغدغه های مالی که داره من که دیگ ...

یکم باهاش سرد رفتار کن. اگه دیدی گرم شد ک هیچ. اگه دیدی نه بیخیاله دیگه....