2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4456 بازدید | 161 پست
عزیزم اون خودش توخونه ی خودش کار میکنه نباید انتظار داشته باشی پاشه کار کنه یه بچه به قدر کافی هرروز ...

چطور خونه مادرش کمک میده اونجا خسته نیست

نه عزیزم خسته نیست نمیخواد

البته مهم نیست نیاد بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما حق داری، عروسای ما هم همینجورین شده هفته ها خونمون بودن ولی هیچ کاری نمیکنن حتی یک لیوان رو هم جا به جا نمیکنن من و مادرم حس خدمتکار بودن بهمون دست میده مدام باید جمع کنیم بیاریم بشوریم جلوشون باید ظرف بزاریم برداریم اصلا به روی خودشون نمیارن که دست و پا دارن من گاهی غرورم بهم اجازه نمیده ولی دلم برای مادرم میسوزه، اینا در حالیه که ما سالی یک بار هم خونه هاشون نمیریم 

اره مامانم بهش خونه داده ماشین داده مغازه داده غیض هم بکنه بدرک که غیض میکنهماهی یکبار بخواد بیاد اخ ...

ببینین من که عروس شمارو نمیشناسم شاید اون آدم پررو و نمک نشناسیه !!!ولی خب علت کار نکردن خودم خونه مادرشوهرم رو گفتم که شاید عروس شماهم اینجور فکر میکنه!!اگر میبینید سو استفاده میکنه و با رفتارش بهتون ظلم میکنه باهاش قطع رابطه کنید سلامت روان خودتون از همه چی مهمتره

چرا اخههههههبنظرم اینطوری خیلی بهتره که نه کمک بدی نه کمک کنی شما هم از این به بعد اینکارو بکنین نه ...

این در صورتی هست که به یک میزان دعوت بشی و بری و همون اندازه هم مهمونی بگیری 

استارتر میگه سالی یکبار مهمونی میگیره 

ولی خیلی وقت ها یک هویی و بی خبر میاد خونه 

چرا اخههههههبنظرم اینطوری خیلی بهتره که نه کمک بدی نه کمک کنی شما هم از این به بعد اینکارو بکنین نه ...

من همه جا (خونه بقیه)با شوهرم کمک میکنیم ولی خونه خودم سریع ظرفا رو با وان میبرم قائم میکنم تو حموم تا بعد خودم بشورم ،کلا تباهم😅

مگه شا اونو میشناسی که گناه باشهاگه بشناسی آره گناهجلو روش بگم بیا کمک ؟؟؟خودش نباید بدونه

🫤🫤🫤🫤🫤حالتون خوبه عزیز؟میشناسی ؟نمیشناسی؟این حرفاتون چیه دیگه؟دارم میگم بجا اینکه بیای برا خودت گناه بتراشید و پشت سر یه آدم غیبت کنی وقتی میاد خونتون جلو روش همینارو بگو ،کار شما خیلی ناپسنده که اومدی تاپیک هم زدی و دارید غیبت میکنید همینارو به خودش بگید و تمام  

آخه ما اصلا نمیریم که کمک بدیم

عروس مارو ول کنی هر شب میاد

فقط برای اینکه شام درست نکنه

🫤🫤🫤🫤🫤حالتون خوبه عزیز؟میشناسی ؟نمیشناسی؟این حرفاتون چیه دیگه؟دارم میگم بجا اینکه بیای برا خودت ...

میکم وقتی شما عروس مارو نمیشناسی این غیبت محسوب نمیشه

بهش گفتیم غیر مستقیم قهر کرده 

من همه جا (خونه بقیه)با شوهرم کمک میکنیم ولی خونه خودم سریع ظرفا رو با وان میبرم قائم میکنم تو حموم ...

خب نکن اینطوری دختر خوب پدر خودتو در میاری یا حداقل اگه هنه جا کمک میکنی  بزلر خونت کمکت کنن

🫤🫤🫤🫤🫤حالتون خوبه عزیز؟میشناسی ؟نمیشناسی؟این حرفاتون چیه دیگه؟دارم میگم بجا اینکه بیای برا خودت ...

ناپسندیده چی اینجا سایت درد و دل و کسی کسی رو نمیشناسه

طرف مشکلشون میگه دو تا جواب بشنوه