2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4418 بازدید | 161 پست
عزیز شما چرا جلو روش به خودش همینارو نمیگی؟الان ک اومدی پشت سرش غیبت میکنی خودت گناه کردی

مگه شا اونو میشناسی که گناه باشه

اگه بشناسی آره گناه

جلو روش بگم بیا کمک ؟؟؟خودش نباید بدونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالی یکبار رفتن اونم به دعوت طرف قابل قیاس نیست یکهویی اومدن هفته ای چندبار رفتن خونه طرف یکی نیستب ...

من خونه مادر خودم کار میکنم چون قدر میدونه و تشکر میکنه ولی مادرشوهر هر کاری تا الان کردم نه تشکر کرده نه قدر دونسته مگه آدم مریضه کار کنه الکی!!!خب عروس شما دیگه حتما خیلیییی غیض داره ازتون وگرنه مهمون هرچی جلوش بذارن میخوره تشکر هم میکنه 

من خونه مادر خودم کار میکنم چون قدر میدونه و تشکر میکنه ولی مادرشوهر هر کاری تا الان کردم نه تشکر کر ...

اره مامانم بهش خونه داده ماشین داده مغازه داده غیض هم بکنه 

بدرک که غیض میکنه

ماهی یکبار بخواد بیاد اخم کنه صد سال نیاد بهتره

مادر قریش فرق میکنه ادم همیشه اونجاست

من خونه مادر خودم کار میکنم چون قدر میدونه و تشکر میکنه ولی مادرشوهر هر کاری تا الان کردم نه تشکر کر ...

من موافق کارهای اضافی نیستم 

قرار نیست بری دستشویی رو بشوری ولی ظرفی که  خودت خوردی رو بزار تو سینک جمع کن چی میشه 

نمیشه انتظار داشت ی پیرزن دولا خم بشه سفره جمع کنه بعد همه ی گوشه بشینن واقعا زشته 

حتی مهمان هم باشی ب تعارف کمک کردن چیزی از شخص کم نمیشه

عزیزم اون خودش توخونه ی خودش کار میکنه نباید انتظار داشته باشی پاشه کار کنه یه بچه به قدر کافی هرروز آزار اذیت داره اگ زیاد میاد حق داری ولی اگ خیلی کم ودیرمیاد انتظار نداشته باش