2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمک میکنه یعنی ؟ اگه واقعا بهشون توی کارا کمک میکنه میبرتشون دکتر خرید یا هرچی پس شمام حق دارین که ا ...

خودش نمیبره ولی خانومش همش کارهای خونه مامانسو انجام میده و میبره دکتر و....

داداشم احترام میزاره بهشون

کلا تو فرهنگ خانواده ما اینه وقتی مهمون بیاد یعنی مهمونه حالا ایراداش به کنار ولی مهمون نباید کار کن ...

مهمونِ سالی یکبار بله

نه مهمون هفته‌ای سه بار

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اقااااا اینی ک اسی گفت خود خود منمممم🤣🤣🤣🤣🤣ی لحظه شک کردم 😅😅😅بابا خونه خودم هر روز میشورم و م ...

عزیزم یه جوری باش که از دیدنت خوشحال بشن نه ناراحت 

و اینکه این رفتارها باعث بی‌عزتی خودت میشه...

اگه نمیخوای کار کنی، برا استراحت برو رستوران، نرو خونه مردم.

جواب ندادن مادرشوهرت از ناامیدیش از ادب و درکت بود نه زرنگی شما.

اینکه زحمتت رو بنداری ب دوش بقیه واقعا بی‌ادبی و کم‌خردی هست.

حرفام خواهرانه بود گفتم شاید ندونی🌹

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اینی عروسه مهمون نیستهمه که خدمتکار ندارن شاید یکی پیر باشه خسته باشهساعت۸شب میاد مامانم تند تند بای ...

مگه شما داداش ندارید

به برادرت بگو دیر وقت نیاید

قبل اومدن خبر بدید

میگه تنبله دیگه

باز تایید کرده خاله من زن داییم درافتاد داییم زنگ زد خالمو شست پهن كرد😂

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

مگه شما داداش نداریدبه برادرت بگو دیر وقت نیایدقبل اومدن خبر بدید

مشکل اینه برادرم بدتر اونه میگم مامان سخته تا بیاد مرغ در بیاره تا پلو بپزه ما ما خودمونی هستیم دیگه

میگه خلاصه باید یکی جلوتون بزاره املت که نمیشه بزاره

هر غذایی کار داره

بازم همون اش و همون کاسه

باز تایید کرده خاله من زن داییم درافتاد داییم زنگ زد خالمو شست پهن كرد😂

نه میدونه

حالا عروس ما با سیاست بقول خودش میریم خونه عممون اولین نفری که  میشوره اینه چرا چون نشون بده من عروس خوبم

مشکل اینه برادرم بدتر اونه میگم مامان سخته تا بیاد مرغ در بیاره تا پلو بپزه ما ما خودمونی هستیم دیگه ...

بگو همون املتم وقت نمیشه

از این به بعد اگه شام اومدید 

خودتون بیاید بپزید

ما هم کمک میکنیم