2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 161 پست
خب دیگه اون نمیذاره شما تو خونش کار کنید خودش هم خونه شما کار نمیکنه!!دیگه گلایه نداره که حالا اگه ا ...

سالی یکبار رفتن اونم به دعوت طرف قابل قیاس نیست 

یکهویی اومدن هفته ای چندبار رفتن خونه طرف  یکی نیست

بعد الان ماها بریم خونه پدرمادرمون کمک نمیکنیم سفره رو جمع کنیم ؟

ایشون حتی دستمال کثیف استفاده شدشو روی میز ول میکنه میره 

یا به دست پخت طرف گیر میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این داستان عروس بیشعور

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دوست دارم میرم ی جا کار کنم مهمون میرم و مث مهمونم بر میگردم عوضش مهمونی میدم هم انتظار ندارم کسی ...

من همه جا با شوهرم کمک میکنیم و خونه خودم سریع ظرفا رو با وان میبرم قائم میکنم تو حموم تا بعد خودم بشورم ،کلا تباهم😅

اینی عروسه مهمون نیستهمه که خدمتکار ندارن شاید یکی پیر باشه خسته باشهساعت۸شب میاد مامانم تند تند بای ...

خب شام درست نکنید 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

به نظرم اگه هر کسی جایی میره کمک یده بد نیست

بلانسبت شما بعضی خانواده های شوهر فهم ندارن من اوایل خونه مادرشوهرم همیشه ظرف میشستم نه خواهر شوهرم کمک میکرد نه جاریم!!!بعد دیدم انگار داره وظیفه میشه دیگه گذاشتم کنار الانم برم خونشون مثل مهمون میشینم اونا هم بیان خونه من مثل مهمون پذیرایی میکنم اجازه نمیدم کار کنن

خب دیگه اون نمیذاره شما تو خونش کار کنید خودش هم خونه شما کار نمیکنه!!دیگه گلایه نداره که حالا اگه ا ...

خواهر من بس کن توروخدا 

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

اقااااا اینی ک اسی گفت خود خود منمممم🤣🤣🤣🤣🤣ی لحظه شک کردم 😅😅😅بابا خونه خودم هر روز میشورم و م ...

چجوری روتون میشه خدایی؟😐😑

مهمونی با خونه پدرشوهر فرق میکنه اونجا مهمون نیستی

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ن والا ماهم ماهی یک بار میریم خونه مادرشوهر

خوب این واضح گفته میاد چند وعده میمونه یعنی رفت و آمد زیاده 

نباید همه عروسها رو با خودتون مقایسه کنید

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
چه بزرگش کردی مهمونه دیگ حالا دوسه روز فوقش چهد سخت میگیری

چطور انقدر بیشترتون بی منطق هستید؟ چجوری انقدر بی منطقین؟ اصلا تو کتم‌ نمیره