2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خدایی زشته مگه حالا سالاد درست کردن چقدر وقت میگیره

من دوست دارم میرم ی جا کار کنم مهمون میرم و مث مهمونم بر میگردم 

عوضش مهمونی میدم هم انتظار ندارم کسی کار کنه خودم همه کارام میکنم 

کلا تو فرهنگ خانواده ما اینه وقتی مهمون بیاد یعنی مهمونه حالا ایراداش به کنار ولی مهمون نباید کار کن ...

کسی که چندوعده یه جا میمونه دیگه اسمش مهمون نیست 

مهمون کسیه که چندماه یا سالی یکبار میاد یه وعده میخوره میره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
این نشونه بیشعوری طرفهمن هرجا مهمون باشم حداقل پا مبشم کمک طرف بدم سفره رو جمع کنم یا ظرف بشورم حس ب ...

عزیزم تاپیک اخرمو گزارش میزنی لطفا؟

هرکسی لیاقت توجه نداره !
من میرم کمک هل میده میگه نه‌ته‌وه‌ نمیخوام

خب دیگه اون نمیذاره شما تو خونش کار کنید خودش هم خونه شما کار نمیکنه!!دیگه گلایه نداره که حالا اگه اون بیشتر میاد خونه شما شماهم از این به بعد بیشتر برید خونش تا تعادل برقرار بشه

من دوست دارم میرم ی جا کار کنم مهمون میرم و مث مهمونم بر میگردم عوضش مهمونی میدم هم انتظار ندارم کسی ...

عروس خانواده از هر ده تا وعده که خونه مادر شوهر نیخوره یک بار شاید دعوت کنه 

قابل مقایسه با مهمون رسمی نیست

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

شماهم میرید خونه اش کمک نکنید

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

کلا تو فرهنگ خانواده ما اینه وقتی مهمون بیاد یعنی مهمونه حالا ایراداش به کنار ولی مهمون نباید کار کن ...

اما من مهمونی میرم سعی میکنم در شستن ظرف و خشک کردن انداختن سفره کمک کنم گاهی شده غذاهای سرخ کردنی داشته باشه هنوز آماده نباشه سعی میکنم کمک کنم